33 четения

„Работилница за родители – да пораснем заедно”

На 08.02.2017 г. успешно приключи осмата поредна „Работилница за родители – да пораснем заедно“, реализирана от Община Велико Търново, финансирана със средства, предоставени от УНИЦЕФ България. Програмата е насочена към бъдещи родители и родители на деца от 0 до 4 годишна възраст и се състои от 14 тематично свързани сесии, по време на които чрез методите на груповата работа, дискусиите и интерактивните упражнения родителите разглеждат различни теми, свързани с особеностите на развитието и потребностите на детето в периода на ранното детство.
Сертификати за изключително израстване и напредък, постигнати по време на осмата „Работилница за родители – да пораснем заедно“, получиха шест родители.
Поради големия интерес от страна на родители от гр. Дебелец предстои стартирането на девета „Работилница за родители“, който ще се състои в кметството в гр. Дебелец, а срещите ще се провеждат всеки четвъртък от 17:30 ч.
Родителите на деца на възраст до 4 години или бъдещи родители, които проявяват интерес и имат желание да се включат в деветата „Работилница за родители – да пораснем заедно” в гр. Дебелец, могат да получат допълнителна информация и да се запишат при Ирина Гинева, специалист „Социални дейности“ или Милена Стефанова, гл. експерт в „Дирекция социални дейности и здравеопазване“ при Община Велико Търново на тел: 062/619 220, 0887 738 642, 0884 687 853 или на е-mail: [email protected], [email protected]
Източник: Община Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!