Дневен хороскоп. Прогноза за 15 февруари, сряда

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 22.43 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на проблеми с бъбреците, уринирането, профилирането на високо кръвно налягане и оплаквания в очите. Не приемайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Днес можете да посетите фризьора си. Денят е благоприятен за подстригване на косите, боядисване, изсушаване и накъдряне. Можете да смените изцяло прическата си. Купете си нови дрехи, които ще носите с удоволствие и самочувствие. Сряда е неподходяща за силови масажи. Организмът задържа вода и те ще се окажат болезнени и травмиращи.

Хранене и диета: Хубаво е да се гладува или поне да не се товарите с излишно количество храна. Яжте колкото ви се яде, без да се тъпчете допълнително. Хапвайте повече мазнини под формата на сурови ядки, маслини, авокадо. Днес е първият ден от Житния режим на Петър Дънов, който традиционно се спазва през февруари.

Цветове, носещи късмет: Розово, светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 9.45 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи предизвикателства, активност и стабилност, ако предприемем нужните действия. Не бива да се оплакваме от обстоятелствата. Днес можем да ги обърнем в своя полза. Вечерта е идеална за семейни срещи, изглаждане на взаимоотношения и за любовни авантюри

Звездни аспекти за деня: Очаква ни напрегнат ден. Луната попада в критичната зона от Везни, където се включва с нехармонични аспекти с Уран, Плутон. В съвпад е с Юпитер. Често се доверявате на късмета си повече, отколкото трябва. Днес обстоятелствата изискват да разчитате на себе си и да поемете лична отговорност за действията и грешките. Не приемате новото в живота и инатливо му се противопоставяте. Не се страхувайте да промените нещо в себе си или във външния свят.

ОВЕН

Не критикувайте

В сряда сте напрегнати, нервни, но и доста дейни. Не оставяте задачи, свършени до половината. Дразнят ви всички колеги и партньори, които се отнасят неангажирано към своята работа. Готови сте да ги поразите с остра критика. Съветвам ви да не го правите. По-добре концентрирайте вниманието върху своя собствен свят.

ТЕЛЕЦ

Не влизайте в конфликти

Липсва ви енергия. Настроението ви е лошо и сте на път да вгорчите деня на всички хора около себе си. Желаете да наложите своите собствени принципи на всяка цена върху обкръжението. Налага се да сте една идея по-сдържани, за да не влезете в излишни конфликти, които ще навредят единствено на вас самите.

БЛИЗНАЦИ

Физическо неразположение

Заради променливото време организмът ви страда, като при някои това се проявява като прекалена сънливост, при други като нестабилност в нервната система, а при трети – като лабилно кръвно налягане. В сряда ви очаква по-благоприятен ден. Повярвайте, че можете да се справите с неразположението и ще видите, как то бързо ще си тръгне.

РАК

Действайте

Промени поради независещи от вас обстоятелства са причината днес да не свършите изцяло набелязаните цели. Примирете се, защото все ще изниква нещо, което да е с приоритет. Не говорете много, а действайте. Празните приказки днес ще ви докарат провал. Не си струва да се напрягате заради чужди болки. Не ги изживявайте.

ЛЪВ

Погледнете себе си

Време е да осъзнаете, че причината за грешките, които допускате, си е единствено и само във вас. Предстои ви един доста труден ден, ако не промените философията и мирогледа си. Приемете хората около себе си с техните плюсове и минуси. Спрете да ги критикувате и охарактеризирате. Погледнете първо себе си.

ДЕВА

Отдайте се на любими дела

В сряда напрежението отново е на предна линия в хороскопа. Ликвидирайте го, като се заемете с дела, които ви доставят удоволствие или ви карат да се чувствате полезни. Въпреки че ще имате доста поводи за разправии, избягвайте да влизате в остри спорове и кавги. Не мислете и не анализирайте чуждото поведение.

ВЕЗНИ

Отпуснете се

В сряда емоцията е водеща и тя ви тласка да бъдете прибързани в действията си. Всяка прибързаност ви създава допълнителни грижи и проблеми след това, така че се ограничете от подобни действия. В личен план денят е щастлив, но напрегнат. Напрегнати сте заради желанието си да влияете върху живота на хората около себе си.

СКОРПИОН

Не се лъжете

Изкусени сте от поставянето на ново начало или стартирането на проект, на който все още не му е дошло времето. Ще се сблъскате с трудности, ако искате да надскочите себе си или да се надпреварвате с обстоятелствата. Денят изисква да обърнете внимание на своя собствен комфорт, на личната си хармония и душевен мир.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен

Пред вас се разкриват много възможности, но трудно ще решите точно коя да осъществите днес. Денят е благоприятен, положителен. Въпреки всичко обаче, не прибързвайте, ако ви се направят нови предложения. Емоцията ви е водеща при вземането на решения. Това е и причината да се окажете в задънена улица в личния живот.

КОЗИРОГ

Обмислете и действайте

Очаква ви ден, в който финансовата ви стабилност е гарантирана, ако действате по предварително направените планове. Днес можете да подпишете важни договори или да тръгнете по нов път на работното място. Разбира се, преди да го сторите, трябва добре да сте обмислили всяка крачка. Денят е добър за начинания.

ВОДОЛЕЙ

Вземете се в ръце

В сряда сте свръхемоционални. Трудно се фокусирате върху належащите проблеми и не предприемате нужните действия, за да ги отстраните напълно. Иска ви се да се пуснете по течението в момент, в който съдбата очаква вашата активност. Ще направите грешка, ако оставите вече предприетите в миналите дни дела на самотек.

РИБИ

Владейте нервите

Денят изисква да не пропускате възможностите около себе си, но паралелно с това и да завършите някои вече стартирани задачи, за които е дошло време да им се постави край. И вие, както всички останали представители на зодиака, сте емоционални. Възможно е неволно да влезете в конфликт с колеги или близки хора. Овладейте се.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно ставате техни приятели и любимци. Мисията във вашия живот е да създадете семейство и да се грижите за него, наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата една година.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *