72 четения

Килимче-аларма принуждава сънливците да стъпят върху него

Новите и подобрени методи за събуждане винаги са добре дошли. На пазара вече се предлагат аларми, които разтърсват леглото, бягат или принуждават сънените хора да играят игри. Най-новият разбуждащ продукт предлага един по-различен подход, принуждавайки сънливците да се изправят и да стъпят върху него, съобщава сайтът Ред ферит.
Новата аларма всъщност е килимче, наподобяващо постелка за баня. Без да е най-атрактивният аксесоар за спалня, то върши отлична работа за събуждането на поспаливци. Веднъж задействало се, килимчето-аларма може да бъде изключено само ако потребителят стане и стъпи върху него. Всеизвестно е, че изправянето след събуждане е едно от най-мъчителните действия в целия процес.
Специалната постелка е мека и осигурява топлина на краката след ставане.
Аларменото килимче е достатъчно звучно, но ако на собственика му не му допада този шум, може да зареди свое предпочитание в mp3 формат. Постелката не разполага с опция „дрямка“. Единственият начин потребителят да я накара да „млъкне“, е да се изправи и да остане стъпил върху нея в продължение на 30 секунди.
Цената на килимчето-аларма в интернет е 99 долара.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!