71 четения

Списание „Плейбой“ връща на корицата си изцяло голите модели

Фотографиите на напълно голи модели ще се завърнат отново върху корицата на известното списание за възрастни „Плейбой„, след едногодишната им забрана, предадоха световните информационни агенции.
Съобщението направиха основателят на изданието Хю Хефнър и синът му Купър, като нарекоха предишното решение за отказа от фотосите „грешка“.
Плейбой“ отпразнува новината в Туитър и Фейсбук с хаштаг „Голотата е нормална“ (#NakedIsNormal).
„Голотата никога не е била проблем, защото голотата не е проблем. Връщаме се към своя индивидуален стил и отново заявяваме кои сме“, написа Купър Хефнър.
Списанието обяви миналата година, че спира да публикува голи снимки на жени, защото те вече 32-c-1не са особено интересни при наличието на толкова безплатна порнография в интернет. Решението беше взето под ръководството на предишния президент на компанията Скот Фландърс, който напусна след няколко месеца.
Професорът по журналистика в университета в Мисисипи Самир Хусни каза, че забраната за пълна голота вероятно е отблъснала повече читатели, отколкото е привлякла.
„Комбинацията от „Плейбой“ и идеята за облечени модели е вид оксиморон. Те винаги ще носят стереотипа за голо списание“, каза той.
Сега, когато съблечените, както майка ги е родила, модели пак ще бъдат част от списанието, „Плейбой“ трябва да измисли как да привлече по-младата публика. Факт е, че това поколение израсна в разцвета на цифровите технологии, където голотата е обичайна.
Предизвикателството може да падне върху плещите на 25-годишния Купър Хефнър. Той зае ръководното място на 90-годишния си баща миналото лято.
Плейбой“ върна голите снимки, като публикува изображения на Мис Март – Елизабет Илам, и Мис Април – Нина Даниел. Освен това в броя се появи интервю с актрисата Скарлет Йохансон и материали с актьора Адам Скот и водещия на Си Ен Ен Ван Джоунс, за онези, които казват, че си купуват списанието, заради неговите статии.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!