8 четения

Ако сте незадомени, търсете вината за това в екрана на смартфона си

Ако сте незадомени и ви е трудно да си намерите партньор, вина за това може би има напуканият екран на вашия смартфон, който издава вашата немарливост, пише в. „Метро“.
Таблоидът цитира проучване, поръчано от сайта за запознанства Мачком. От него ставало видно, че повечето хора имат изключително отрицателно отношение към притежателите на мобилни устройства с надраскани или напукани екрани, на които някои от нещата не се четат.Представителите на бейби бума и генерацията, родена през 80-те години на миналия век, били особено придирчиви в това отношение. Жените били по-критични от мъжете спрямо собствениците, занемарили своя тъчскрийн. Те бягали като дявол от тамян при възможност за установяване на връзка с такъв човек.
75 процента от интервюираните необвързани люде считали за секси човек да отговори на позвъняване по джиесема по време на първа среща. 66 процента пък били против бъдещият им да пуска есемеси на първа сгляда. 58 на сто от търсещите запознанства не намирали за изискано да оставяш смартфона си с екрана нагоре на масата.
53 процента от анкетираните дами доверили, че са получавали изображение на мъжки полов орган на мобилното си устройство, без да са го пожелавали.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!