В Куала Лумпур откриха петзвезден хотел за котки

В столицата на Малайзия Куала Лумпур откриха 5-звезден хотел за котки, разполагащ със спа център за писани и с 35 стаи, пише в.“Метро“.
Луксозната придобивка е кръстена Catzonia и мяукащите вип клиенти, пристигащи от чужбина, се чакат на летището със специални лимузини. Стопаните на животните могат да направят резервации от три часа престой до целогодишно пребиваване. Услугите предвиждат 24-часово наблюдение на домашния любимец, осигуряване на игри и тоалет.
Екстрета е преднзначена за богати собственици, които да оставят котките си да почиват в петзвездния хотел, докато те са по бизнес дела. Писаните получават по три ястия на ден, много ласки, сресване на козината, къпане, по желание и подстрижки в стил „лъв“. Управата осигурява и възможност за сексуални приключения за разгонени мачоци. Котките са следени 24 часа в денонощието, като стопанинът може да проследи приключенията им на живо на своя смартфон. Икономичните стаи струват около 5 паунда, а за вип-посетителите на четири лапи тарифата е 30 паунда на нощ.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.