22 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 17 – 23 февруари

Предстои ни важна и динамична седмица, изпитанията ще ни направят по-силни

Здраве: Петък и събота: Успешно можете да лекувате хрема, синузит, ринит и проблеми с гърлото. Ако се събудите със запушен нос, непременно си обърнете внимание, за да не прерасне този симптом в по-сериозно заболяване. Неделя и понеделник: заниманията със спорт дават добри резултати за кръвообращението. Можете да направите изследване на кръвните си показатели. Вторник, сряда, четвъртък: успешно се лекуват гастрит, язва, проблеми със зъбите и кожата. Тези дни не са благоприятни за вадене на зъб.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни: петък, събота. Боядисване на косите: вторник, сряда, четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: неделя, понеделник. Косъмът расте по-бавно. Неблагоприятни дни: петък, събота, вторник, сряда и четвъртък. Има опасност от поява на обриви по кожата след процедурата. Масажи: Лечебни – вторник, сряда, четвъртък. В неделя и понеделник е забранена липосукцията в тазобедрената област. Обеци и татуировка: Благоприятни дни за поставяне на обеци: вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни за поставяне на обеци: неделя и понеделник. Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: вторник, сряда, четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и организмът се освобождава от задържаната през последните дни вода. Увеличете приема на течности. Можете да стартирате своя нов хранителен режим на 19 и 20 февруари, който ще даде благоприятни резултати. През целия период се хранете умерено, като храненията ви трябва да са на всеки 3 – 4 часа. Отслабваме лесно дори само ако ограничим количеството на порциите.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Подсъзнанието ни работи с пълна сила. Не пропускайте да прочетете любимата си книга или да посетите филм, театър или изложба. Всичко това ще ви наведе на нови и свежи идеи, които да използвате в своето ежедневие. През работната седмица, докато Луната се движи в Козирог, се засилва чувството ни за отговорност. Задачите, които поемем в идните седем дни, ще представляват сериозно предизвикателство, а ние ще се отнасяме достатъчно сериозно към тях. Успехът е гарантиран. Да внимават всички, родени в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. За тях стартира важна седмица. Всички останали знаци също нямат причина да се отпускат, защото като цяло седмицата предстои да е доста динамична. В неделя Слънцето вече е в Риби, за да засили чувствителността ни. Не бива да съчувстваме прекалено на чуждата болка, не е нужно да си я слагаме в сърцето, за да ни боли и нас. Ограничете саможертвите и погледнете своя собствен свят и нещата, които можете да промените в него, за да се чувствате добре. Във вторник Меркурий е в хармонични аспекти с Юпитер и Уран. Не пропускайте един от най-щастливите дни през февруари. Чувствате удовлетворение от всичко, което сте постигнали до този момент. Радвайте се на късмета си. И в личен, и в професионален план това е запомнящ се, вълнуващ ден. И на фона на прекрасния вторник срядата идва с малки предупреждения. Марс и Плутон са в квадратура. Съдбата изпраща неочаквани проблеми или неособено приятни новини, но те нека не блокират позитивния заряд, с който вече са запалени душите ви. Запазете спокойствие. Трудностите, проблемите този път ще отшумят от само себе си. Изпитанията са на психическо ниво и ни правят по-силни. Трябва да минем през тях. Към края на работната седмица, в четвъртък, Меркурий и Сатурн са в секстил. Ще видите как малко по малко тъмните облаци отстъпват място на синьото небе. Обърнете повече внимание на важните неща в живота си. На нещата, които наистина се нуждаят от вашето внимание. Този аспект дарява с издръжливост и мотивация да се справите със слабостите в себе си.

ОВЕН

Имате подкрепа

Намирате се в активен период, в който реформите и промените са нещо съвсем нормално. През тази седмица обърнете малко повече внимание на своя професионален път и на делата, които трябва да свършите прецизно, за да покажете отлични резултати. Възнагражденията няма да закъснеят. Като цяло сте заобиколени от хора, които разчистват пътя ви към успеха. Заложете на своя чар и магнетизъм. Променете отчасти мисленето си, като приемете нови идеи в своето ежедневие. Разнообразете социалния си живот и не си стойте затворени вкъщи, особено ако сте несемейни и активно търсещи подходящата половинка.

ТЕЛЕЦ

Не щадете сили

Пред вас се разкриват доста перспективи и възможности. С по-високите температури идва и вдъхновението ви да правите промени и да се реализирате по-добре както на работното място, така и в личния живот. Слънцето навлиза в Риби и ви помага да подобрите значително своя социален живот. Много повече излизания с приятели, познати и незабравими срещи са заложени не само в програмата ви за идната седмица, а и до края на месеца. Меркурий е в благоприятни аспекти със Сатурн, Юпитер и Уран. По всичко личи, че трудът, който полагате, ще бъде щедро възнаграден с финанси. Не щадете сили, бъдете активни. Можете да помислите за диета или нов начин на хранене.

БЛИЗНАЦИ

Сериозен обрат

Предстои ви доста вълнуваща седмица. Вашият управител Меркурий е благоприятно аспектиран от Юпитер, Сатурн и Уран. По всичко личи, че в живота ви настъпва сериозен обрат. Обрат, който, за щастие, може да се окаже положителен и отправна точка за повечето ви бъдещи планове и нагласи. Слънцето навлиза в Риби, откъдето огрява сферата на професионалния ви живот и кариерата. Настъпва време да потърсите нова работа или, ако до този момент сте безработни, да намерите своето желано поприще. Не ви липсва интелект и възможност да се покажете в най-добрата си светлина, явявайки се на интервю за работа или конкурс. Действайте, тази седмица е успешна за вас.

РАК

В добро настроение

Ако през миналата седмица беше наложително да пазите парите си и да не ги влагате в нещо съмнително, както и да не теглите кредити, то през тази седмица на преден план идват шансовете за инвестиране и стабилизация в материален план. Можете да говорите спокойно за пари, да преговаряте работната си заплата или хонорарите за труда, който полагате. Слънцето навлиза в Риби и оттам ви праща позитивно намигване. В личния ви живот настъпва време за оживление. Използвайте уикенда за пътувания и срещи с приятели. Посетете град, в който не сте били дълго време. Повдигнете духа си с пътешествия и добро настроение.

ЛЪВ

Разговори и общуване

Очаква ви силен в делово и лично отношение период. Сдобивате се с нови идеи, които черпите от хора, току-що навлезли в живота ви. Имате усещането за обновление, раздвижване, изстрелване нагоре. Като цяло през тази седмица средата, в която движите, е от особено важно значение. Общувайте, комуникирайте и търсете перспективи. Хората, с които се срещате, ще са ви от полза. В личен план също ви очакват доста срещи и интересни разговори. Научавате важна информация. Слънцето навлиза в Риби и ще ви направи по-задълбочени и интуитивни в следващия месец.

ДЕВА

Финансова стабилизация

Няма как и вашата седмица да не е повече от благоприятна. Меркурий аспектира хармонично Юпитер, Сатурн и Уран. Късметът, силата и новаторското мислене са на ваша страна. По всичко личи, че се стабилизира финансовото ви състояние – явление, започнало съвсем неотдавна. Очаквайте възнаграждение за труд, който вече сте положили. Мнозина от вас започват да мислят за ремонт вкъщи, като наместват така получените пари. Не е лошо да помислите за диета или посещение на спорт. Стартирайте подобни начинания тази седмица, ще има добър резултат върху здравето ви.

ВЕЗНИ

Помислете за здравето

Предстои ви позитивна и благоприятна седмица, подвластна на хармоничния тригон между Юпитер и Меркурий. Чувството за щастие ви вдъхва надежда и кураж за бъдещето. Не пропускайте срещите и разговорите с приятели и с хора, които могат да са ви полезни. Имате нужда от нови идеи, от вдъхване на увереност. Слънцето навлиза в Риби. Време е да се заемете малко по-сериозно със себе си, своята физика и здраве. Стартирайте посещение на спортно занимание, за да си осигурите тонус. Не е лошо да започнете разтоварваща диета в неделя. Тя ще даде добри и дълготрайни резултати, а и ще подобри здравословното ви състояние.

СКОРПИОН

Малки трудности

И за вас предстои доста динамична седмица. Навлизането на Слънцето в Риби е предвестник на доста промени и новости, с които бързо трябва да влезете в час. Не се притеснявайте, тук не става дума за нищо страшно и неблагоприятно за вас самите. Напротив, новостите са за ваше добро. Бъдете готови да преодолеете определени малки трудности през седмицата. Някои неудобства, създадени от колеги или от приятели в най-близкото ви обкръжение, ви карат да се чувствате сякаш сте психически тормозени. Трябва да минете през такъв етап. Като цяло седмицата е благоприятна. Говорете повече с близките и семейството си. Те са вашата опора.

СТРЕЛЕЦ

Добър период

Преживявате доста благоприятен период. Вие сте в подем и това ясно личи от действията, които вършите. Имате сили и енергия да си поставяте цели и да ги изпълнявате на сто процента. Следващата седмица е динамична, но позитивна. Срещата на Юпитер с Меркурий ви дава една допълнителна увереност и стимул да гледате напред във времето. Да вярвате, че действията, които предприемете днес, ще дадат своя положителен принос в бъдещето. Слънцето навлиза в Риби. В следващия един месец ще бъдете особено грижовни към своето семейство и близките си. Може би е време да помислите за ремонт вкъщи. Осъществете го.

КОЗИРОГ

Устойчив период

Вече усещате, че се намирате в устойчив период на стабилизация, който бавно и малко по малко успокоява вашето ежедневие от излишното напрежение. През идната една седмица е добре да концентрирате действията си за подобрение на своето финансово състояние. Не е изключено да бъдете търсени за допълнителна работа, която ще ви бъде заплатена неотложно. Слънцето навлиза в Риби. В следващия един месец обърнете повече внимание на връзките и контактите си. Срещнете се с близки и приятели, които не сте виждали от дълго време. Поддържайте приятелствата си. Очаквайте добри резултати от действия, направени неотдавна. Настроението ви се подобрява.

ВОДОЛЕЙ

Очакван разцвет

И за вас предстои подчертано благоприятен период. Устойчиво и бавно се придвижвате напред към изпълнение на най-важните си планове. Добрата новина е, че при всички вас периодът на Сатурнова дупка вече приключи и е време да не го използвате като оправдание за апатията, която ви беше налегнала в последно време. Сега нещата рязко се променят. Слънцето навлиза в Риби и е време да обърнете повече внимание на всичко материално в живота си. На стимулите и придобивките, които ще си заслужите със своя труд. В любовта също ви очаква благоприятно развитие. Насладете се на една от хубавите седмици през месец февруари.

РИБИ

Положителна промяна

Преживявате период, наситен на драматични преживявания, оставящи дълбока следа в живота ви. Сега трябва да се съобразите с доста външни фактори, които формират напрежение във вас самите. Не се притеснявайте, в края на този изтощителен етап сте. В неделя Слънцето навлиза във вашия знак. Озарява ви със сили и енергия. Време е да поемете нова глътка въздух. Стартира момент за цялостна личностна, душевна и емоционална промяна в живота ви. Съберете се, прегледайте приоритетите си и си поставете цели. Освободете психическото напрежение, като поговорите с приятели за своите притеснения. Колкото по-бързо ги превъзмогнете, толкова по-скоро ще стартирате положителната промяна, която така или иначе е неизбежна.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

17 февруари. Дори и да сте Водолеи и мислите ви да са с творческо наклонение, си оставате кариеристи, които гонят професионалните цели докрай. Правите го, за да постигнете материална стабилност в живота си. Това е с приоритет до навлизане в зряла възраст. Орисани сте обаче да трупате своето състояние бавно и с течение на времето, сменяйки няколко служебни поста и работни места. Едва след като сте сигурни в това, което имате зад себе си, мислите за семейство и деца. Ето защо твърде характерно за вас е бракът да е в годините след 30-ата.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

18 февруари. Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Егоизмът и себичността са водещи през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Мисленето ви се изкривява до максимата, че светът е създаден, за да ви обслужва. Сблъсъкът на това ваше мислене с мисленето на другите хора в настоящия материален свят ще доведе до най-големите ви разочарования. Егоистичното ви отношение ще ви накара навсякъде да срещате егоизъм. Използваческият ви маниер ще ви обрече и от вас вечно да се търси ползата. В един момент ще ви липсват чувствата, сантименталностите и емоционалността, която ви е така нужна, за да съществувате. Ето това ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не промените схващането си за социални отношения.

В следващата една година ви предстоят мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве, ако живеете по начина, който желаете, и ако сте обградени от средата, в която се чувствате обичани и уважавани.

19 февруари. Вие винаги си избирате непостижими цели. Сами си създавате всяко главоболие, като слушате всичко каквото ви се говори, колкото и противоречиво да е то. Но това е вашият начин на живот и така се чувствате щастливи. Като цяло – много думи, много и разнородни действия, но малко постижения. Рядко стигате до края на целите си, защото по пътя към тяхното осъществяване винаги се отклонявате и поемате в друга посока. Ако съумеете да концентрирате усилията си в една цел, ще бъдете непоклатими.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!