113 четения

С обновен вид хотел Central във Велико Търново посреща своите клиенти в ретро стил и семеен уют

СЪС СЕМЕЕН УЮТ, ИЗТЪНЧЕН, НО НЕ ПРЕТЕНЦИОЗЕН ЛУКС, УДОБСТВО И КОМФОРТ ПОСРЕЩА СВОИТЕ ГОСТИ ТРИЗВЕЗДНИЯТ ХОТЕЛ CENTRAL ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Новите собственици от фирма „Марк трейд“ ООД запазват ретро стила на бутиковия хотел, но го освежиха с леки ремонти, като предстои подмяна на завесите и настилките в 14-те стаи. Освен това е подменена и отоплителната инсталация, разказа управителката на Central Маринела Косева. Младата жена имат солиден опит в бранша, тъй като е завършила туризъм във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и е работила години наред като управител на други хотели в региона.

По думите й, едно от най-големите предимства на хотела е неговата чудесна локация. Той се намира в идеалния център на Велико Търново, близо до всички исторически забележителности на старата столица, като в същото време е далеч от градския шум. Хотелът има на разположение и три паркоместа.

central 3Central е на три етажа, разполага с 22 легла, като стаите са единични и двойни. Всички имат самостоятелни санитарни помещения, оборудвани са с плоскоекранни телевизори и безжичен интернет. В зависимост от стаята цените варират между 40 и 70 лв., като на гостите се сервира безплатна закуска. Редовни клиенти на хотела, сред които семейства и много командировани служители от цялата страна, ползват 10% отстъпки от цените. За качеството на обслужване и уютната обстановка говори и фактът, че има резервации за шест месеца напред, обяснява управителката. И допълва, че в книгата за гости няма нито едно оплакване, а само добри отзиви от многобройните клиенти.

Те имат възможност да избират между няколко вида закуска, която се сервира в лоби бара на хотела. Впрочем той се посещава и от много гости, които не са клиенти на Central, но го избират като предпочитано място за делови разговор или просто среща на кафе. Най-интересното в него е миниизложбата от снимки на Старо Търново, които са запечатали кадри от най-любопитните исторически моменти на болярския град.

В лоби бара има и мини блокмаса за закуска, която предлага допълнително плодове, различни видове мюсли и мляко за гостите на хотела. Те пък могат да избират между няколко богати и вкусни закуски – континентална, хемендекс, сладки и солени палачинки, комбинирани central 2сандвичи. Клиентите на Central могат да ползват и талон за отстъпка, за да похапнат в намиращия се съвсем наблизо ресторант Casa di Bianko. Освен това в хотела ще се продават с отстъпка и билети за всички музеи във Велико Търново и исторически забележителности като Царевец, Трапезица, Музея на силиконовите фигури и т.н.

Освен това Central работи със сайта за резервации Booking, където отзивите са много добри, както и с различни туристически агенции.

„Стремим се да сме на разположение на нашите клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Нашата цел е да ги накараме да се чувстват като у дома си, да създадем удобства и уютна атмосфера“, казва управителката на хотела Маринела Косева.

Хотел Central се намира във Велико Търново на ул. „Хаджи Димитър“ 17, а телефонът за резервации е 0885 36 38 98.

Елена ЧАМУРКОВА

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

3 коментара за “С обновен вид хотел Central във Велико Търново посреща своите клиенти в ретро стил и семеен уют

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!