61 четения

Златко Германов най-после на съд за боя на сервитьорка във „Виенски салон”

НАКАЗАТЕЛНОТО ДЕЛО ЗА ПОБОЯ НА СЕРВИТЬОРКАТА от павликенското кафене „Виенски салон“ Вероника Енева най-после е тръгнало в Районния съд в Павликени, научи „Борба“. На подсъдимата скамейка е изправен Златко Германов, който се е явил в залата с адвокат. 39-годишният местен бабаит, който бе арестуван миналата година след разигралия се екшън в центъра на града, е отказал да дава обяснения по делото на този етап. На първото заседание миналата седмица били разпитани повечето свидетели, които потвърдили показанията си, дадени по време на досъдебното производство. Делото е било отложено за края на март за разпит на още няколко свидетели, поискани от защитата.

Случаят потресе Павликени на 26 юни 2016 г. Тогава Германов удари с юмрук без причина сервитьорката Енева пред очите на множество свидетели рано сутринта в кафенето. 20-годишната жена успяла да избяга от побойника и да се заключи в помещение на кафе-аперитива и да се обади на собственика, сочи обвинението. Според собственика Германов е бил пиян, а освен нападението над Вероника, той обиждал пред клиентите държавата и се хвалел колко е велик и недосегаем. Германов има над 10 присъди зад гърба си и е реабилитиран. За побоя над Енева той може да получи до 3 години затвор или пробация, но не и условна присъда. Мъжът бе изчезнал от Павликени за няколко месеца, а след това поиска от съда да го прекръсти на Спартак, но категорично му бе отказано.

Нели ГЕОРГИЕВА

2 коментара за “Златко Германов най-после на съд за боя на сервитьорка във „Виенски салон”

 • 18.02.2017 в 8:41
  Permalink

  Докога ще търпим този мангал.Няма ли правосъдие.Нестига че е грозен ами и да умърси името Спартак.Циганина да не си мисли че Спартак …… е име на кон.

  Отговор
 • 20.02.2017 в 0:02
  Permalink

  Хора , не вярвайте на тази статия!! Нищо общо с реалността !

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!