9 четения

Поставиха указателни табели за библиотеката в Долна Оряховица

УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ, КОИТО ДА ПОСОЧВАТ ПЪТЯ КЪМ БИБЛИОТЕКАТА, ДНЕС БЯХА ПОСТАВЕНИ В ДОЛНА ОРЯХОВИЦА. Това е част от инициативата на фондация „Глобални библиотеки – България“ – „Пътят към библиотеката“. Проектът е за обозначаване на местоположението на 650 обществени библиотеки, включени в мрежата на фондацията.

Целта на проекта е да се направят по-видими и популярни обществените библиотеки, местата, където гражданите имат безплатен достъп до интернет.

Тази инициатива е част от цялостната програма на фондацията за глобални библиотеки, изпълнявана с финансиране на фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ – САЩ, и с подкрепа на изпълнителните власти за поддържане на условия за равен и безплатен достъп до интернет и електронни услуги за гражданите чрез подкрепа за обществените библиотеки.

Един коментар за “Поставиха указателни табели за библиотеката в Долна Оряховица

 • 17.02.2017 в 14:43
  Permalink

  ЕЕЕЕ най-накрая, 50 години ги чакаме тия табели, че не може да намерим библиотеката :)))

  Егати държавата! Всичко на парче, пари на вятъра са това.

  Първо, кой ще види тая малка табелка?

  Второ, какъв е тоя стандарт за табелка за библиотека, дето не съм виждал такова нещо по света, пък съм пообиколил?

  И трето, едва ли е най-умния начин да популяризираш библиотека с табела. Който си иска да си я посещава, си я знае къде е, особено пък „У Долна“.

  И четвърто, едва ли поставянето на някаква табелка е новина, достойна за региона. Ми то давайте тогава и новини за всяка поединично закърпена дупка да направите.

  Абе излагация!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!