19 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 февруари, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и в 2.29 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Денят е неблагоприятен за операции в областта на таза, бедрата. Кръвопреливането и кръводаряването също са сред нежеланите манипулации. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с черния дроб. Кръвните изследвания, направени днес, дават много точни резултати.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Избягвайте манипулации, засягащи кръвоносните съдове и подкожните мазнини. Не поставяйте татуировки, могат да предизвикат усложнения след това. Не пробивайте ушите си за обеци. Облечете се екстравагантно.

Хранене и диета: Стартирайки диета или хранителен режим днес, ще се придържате дълго време. Днес хапвайте начесто, като си планирате поне шест хранения – три основни и три междинни. В основните набавете повече белтъчини – пилешко месо, сирене, риба, яйца с обилно количество зеленчуци. Между храненията могат да бъдат плод или плодов сок.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.34 часа.

Нумерологичен хороскоп: Обмислете добре стъпките, които правите. Не бъдете прибързани при изводите, които си правите. Анализирайте поведението си и осъзнайте някои от грешките си. Денят носи благоприятни промени, които могат да се случат единствено при добре направени планове и стриктното им спазване. Не позволявайте ситуациите да излязат извън контрол.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни зареден с положителни вибрации ден. Луната се движи в Стрелец, отпраща ни добро настроение. В сутрешните часове е в тригон с Марс. Не ни липсва жизненост и сили. Мотивирайте се да промените нещо в позитивна насока тази седмица. Следобедните часове са подвластни на хармоничните аспекти между Луната, Меркурий, Уран и Юпитер. Хрумване на нови идеи, подемане на дела, подписване на договори и документи, получаване на добри новини – всичко това са сред основните характеристики на понеделник.

 

ОВЕН

Позитивна енергия

 

Не спирайте да се зареждате с положителна енергия от всичко, което е около вас. Вървящите нагоре температури, успехите и заслугите, които ви носят добри дивиденти – всичко това ви дава повод да се усмихнете и да изживеете деня си по един прекрасен начин. Насладете се на живота и бъдете уверени, че тази енергия ще продължи.

 

ТЕЛЕЦ

Направете си планове

 

Чувствате се прекрасно. Увереността ви расте с всяка изминала минута. Уравновесени сте – в кондиция и в душевен мир. Можете да подпишете важни договори или споразумения, които отлагахте дълго време. Не спирайте да правите планове, днес разчертайте ясно и отчетливо своето бъдеще.

 

БЛИЗНАЦИ

Прилив на енергия

В прекрасно настроение сте. Още сутринта чувствате прилив на енергия. Приливът се оказва мотиватор да започнете нещо в живота си начисто, да отгърнете нова страница. И в личен план, и в професионален това е ден, който ви среща с важни и значими хора. Обърнете внимание на телефонните разговори, които провеждате.

 

РАК

Действайте

 

Приемате този ден като прекалено позитивен и благоприятен, без да слагате под съмнение нито едно предложение, което получавате. Активни сте и сутринта рискувате емоционално да предприемете действия, които ще се окажат безуспешни. Действайте по вече започнатите задачи. Успехът ви е в тях. Стартирайте диета.

 

ЛЪВ

Положителни промени

 

Не спирате да се надявате да ви се случат хубави неща. Надеждата ви помага, но за да се осъществят плановете ви, се иска действие. Не забравяйте да стартирате важните си ангажименти днес. Положителни промени, раздвижване и обновление – това са ключовите думи в понеделник. Започнете поне едно ново нещо днес.

 

ДЕВА

Придобивка

 

Чувствате се прекрасно. Имате желание да разкажете на семейството си за своите бъдещи планове. Да обсъдите с близките дали сте на прав път, или сте кривнали в грешна посока. Можете да си закупите вещ или придобивка за вкъщи, която ще използвате с огромно желание и удоволствие.

 

ВЕЗНИ

Срещи и раздумки

 

В понеделник сте особено комуникативни. Търсите хора за срещи и разговори, за празни приказки и убиване на свободното време. Внимавайте обаче с кой какво споделяте, защото не е изключено да издадете ненадейно някои дълбоко пазени тайни. В личен план необвързаните представители са с големи шансове да срещнат половинката си.

 

СКОРПИОН

Допълнителна работа

 

В добро настроение сте, но трябва да обърнете малко повече внимание на своите материални стремежи и цели. Денят изисква да направите сметка на финансите си, пресмятайки дали доходите ви са достатъчни, за да издържате себе си и хората, за които се налага да се грижите. Помислете за допълнителна работа.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-дискретни

 

В прекрасно настроение сте. Искате да разкажете на всички за плановете си. За намеренията си както в личен, така и в професионален план. За пореден път се лъжете, че когато вие сте добронамерени, хората около вас са със същите мисли и чувства. Не се предоверявайте. По-скоро действайте сами. Успехът е с вас, ако не раздухвате плановете си наляво-надясно.

 

КОЗИРОГ

Преодолейте кризата

 

Обстоятелствата около вас са благоприятни, но вие сте мудни, изоставащи и консервативни. Не сте в състояние да обърнете нов лист в живота си, защото ви е страх от промяната. Имате нужда да споделите за притесненията и болките си, но не намирате подходящ човек, с когото да поговорите. Преодолейте кризата до вечерта.

 

ВОДОЛЕЙ

Добра интуиция

 

В отлично настроение сте. Имате сили и желание да подобрите света около себе си. Идеите ви са лесни за реализация и само трябва да намерите съмишленици, за да ги реализирате. Не си внушавайте неща, които ви звучат като лъжи. Интуицията ви е добра и тя показва, кое в живота ви е истинско и кое – лъжливо.

 

РИБИ

Професионални промени

 

Още в сутрешните часове се налага да се заемете с работа, която да свършите в срок до края на работния ден. Не се цупете, защото именно този ангажимент ще бъде в основата на бъдещото ви повишение. Започват сериозни професионални промени в по-добро направление. Посрещнете ги с желание и мотивация.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вашата нерешителност и колебливост не е само плод на това, че сте зодия Риби. Рождената ви дата – 20 февруари – е втората причина да обявявате пас в почти всички житейски ситуации. Свикнали сте с ролята на жертва, защото тя се корени още в детството ви. Вашата позиция е примиренческа, въпреки че нещата могат да се оправят и да стоят по друг начин. Вземете се в ръце, научете се на решителност. Можете да бъдете диктаторите на своя живот, да го планирате. Целете се и постигайте амбициите си, научете се да казвате „не”. Ще видите, че това ще ви помогне в оцеляването занапред. След 30-ата ви годишнина трудностите от детството и юношеството ще отшумят и късметът ви ще се отвори.

Навлизате в дългоочаквана година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си ви по-добра посока. Дори и да останете в България, включете силите си на максимум, опънете платната и осъществете дългоочаквани промени. Ще постигнете много, стига да се активизирате напълно.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!