15 четения

В сряда /22 февруари/ пробно ще бъде пуснат новият светофар на улица „Магистрална”

В сряда /22 февруари/ пробно ще бъде пуснат новият светофар на улица „Магистрална”, монтиран на кръстовището с ул. „Славянска” край Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров”. Екип от представители на Община Велико Търново, Агенция „Пътна инфраструктура” и сектор „Пътна полиция” ще анализира ефективността на новата настройка на контролерите. Ще бъдат засичани времената за преминаване на автомобилите във всички направления, за да се установи дали това става по оптимален начин.

Целта е осигуряването на т.нар. „Зелена вълна” на движение по улица „Магистрална”, в направления София – Варна и Варна – София. Ако регулацията на движението не покаже желаните резултати, светофарът отново ще бъде временно изключен. Проектантите ще направят допълнителни изследвания на трафика и нова настройка на контролерите спрямо работата на другите две светофарните уредби по улицата.

5 коментара за “В сряда /22 февруари/ пробно ще бъде пуснат новият светофар на улица „Магистрална”

 • 21.02.2017 в 13:35
  Permalink

  В най-натовареното време (17:00 – 18:00) тези чиновнически недоразумения ще са приключили работа и изобщо няма да им пука какво става на „Магистрална“!

  Отговор
 • 21.02.2017 в 13:45
  Permalink

  За анализ на трафика има математически модели – а не да седят да плюмчат с химикал – пълна излагация! В ТУ-Габрово могат да им го направят студентите.

  Отговор
 • 21.02.2017 в 15:58
  Permalink

  Чували тез крадливите пендели за математически модели

  Отговор
 • 21.02.2017 в 18:48
  Permalink

  Поредната пълна излагация. Дано някой успее да снима тези „Видни експерти“, които ще засичат с хронометъра и ще записват най-вероятно на кариран лист защипан на опърпана папка!

  Отговор
 • 22.02.2017 в 11:55
  Permalink

  Това отдавна е трябвало да бъде направено, а не сега да ми правят проба-грешка.

  Най-големия проблем на БГ е недообмислянето и работата „на парче“.

  Ми като не знаете, така и така харчите стотици хиляди за командировки в чужбина и къде ли не, отидете в някоя трафик служба там и питайте как става, те и фирма за анализ ще ви препоръчат, която със сигурност ще вземе колкото нашите, че и по-евтино. Разбира се, не ги питайте „колко ще ви върнат“, защото ще получите среден пръст и шут.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!