10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 февруари, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 4.12 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на кожата, коленните стави, костите. Можете да посетите зъболекаря за почистване на зъбен камък или премахването на кариес. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на кожата, ревматизъм, изкълчване или счупване на коленете, вода в коляното.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване и боядисване на косите. Можете да направите маска на лицето с естествени кремове и мазила. Денят е неблагоприятен за коламаска.

Хранене и диета: Хранете се на често и по малко. Приемайте храни, богати на калций и калий. Не се лишавайте от сол в салатата си, днес тя няма да навреди на организма. Включете млечни продукти и яйца в менюто си. Те са богат източник на калций. Алтернативен неживотински източник на този елемент е сусамът. Овкусете салата си със сусамов тахан, за да си набавите нужните полезни вещества.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14.08 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не страдайте от излишна параноя, че някой се опитва да ви попречи или че не е на ваша страна. Опитайте да спечелите хората чрез своите идеи и каузи. Заживейте спокойно в обществото, в което сте. Премахнете от характера си досадното чувство за непогрешимост и си извадете поука от допусканите напоследък грешки.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни сериозен ден. Марс и Плутон са в квадратура. Неочаквани трудности блокират инерцията, която набрахме в последните няколко дни. Предстои да претърпим изпитания на психическо ниво, които целят да ни направят по-силни и издръжливи. Не упорствайте и не тръгвайте срещу съдбата. Трудностите и проблемите ще отшумят от само себе си по-бързо, отколкото очаквате.

ОВЕН

Без компромиси

Въпреки негативните усещания и предчувствия денят ви носи шансове за сериозна реализация и благополучие. Не обръщайте внимание на дребнавите хора около себе си, които чрез своята злоба и ненавист искат да вгорчат настроението ви. Не правете отстъпки и компромиси с достойнството си. Успехът е с вас, следвайте целите си по пътя напред.

ТЕЛЕЦ

Постигате успех

Очакванията днес да ви се случи нещо лошо само предизвикват негативните обстоятелствата и съдбата има право да ви накаже. Погледнете позитивно на нещата около себе си. Денят е труден, но благоприятен. В крайна сметка онова, за което се борите, ще бъде постигнато. Не изпадайте в конфликтни ситуации в любовта. Запазете хармонията.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

В сряда се налага да се пуснете по течението. Въпреки че темпото около вас се ускорява с голяма бързина, вие не бива да сте прибързани. Изпипвайте всеки детайл в работата си. Преглеждайте по няколко пъти документите, които предстои да подпишете. Най-вече ако касаят личните ви финанси. Така ще се предпазите от бъдещи проблеми.

РАК

Хармония в любовта

Не прекалявайте с критиката, отправяна към вашите колеги и делови партньори. Имате навика да преувеличавате чуждите грешки с цел вашите пропуски да изглеждат по-малки и незначителни. Обърнете повече внимание на личния си живот и хармонизирайте взаимоотношенията си там. От това ще спечелите вие и вашите близки.

ЛЪВ

Имайте търпение

В сряда сте прибързани и доста напрегнати. Нещата не се случват така, както сте ги предвидили в самото начало. Бъдете готови да действате според обстоятелствата независимо от вашите планове. Успехът няма да ви избяга, но се иска малко повече търпение и постоянство в действията. Работете съвестно и следвайте начертаните планове.

ДЕВА

Период на разцвет

Реализирате се прекрасно в служебната област. Имате нужда да споделите на хората около себе си своите планове. Намирате се в период на разцвет и подем. Мнозина от вас преживяват влюбване и нови импулси в личния си живот, което е допълнителен стимул да действате и вървите напред. Нямате от какво да се оплачете.

ВЕЗНИ

Път към близките

Единствената опора, която ще получите в този ден, е от страна на семейството и близките ви. За съжаление обаче, вие често пренебрегвате тази сфера от живота си и търсите закрилата на приятели. Мислите си, че с тях можете да споделяте по-лесно. Залъгвате се. Днес намерете общи теми за разговор с хората, които винаги са до вас.

СКОРПИОН

Признайте грешките

На мнение сте, че нищо не може да ви спре и че сте в състояние да преборите всяка една трудност. Увереността ви не е лоша черта, но често тя е свързана и с прекалено чувство за непогрешимост. Смесите ли ги, денят ви може да се превърне в кошмар. Балансирате ли си поведението, признавате ли си грешките – успехът ще е ваш последовател.

СТРЕЛЕЦ

Прекалено самоуверени

На работното място от вас се иска дисциплина и подреденост. Не се разсейвайте с излишни дела, а се заемете със задачите, чийто срок на изпълнение изтича днес. Увереността ви във финансов аспект е огромна и е възможно да извършите доста грешки, които впоследствие да ви струват парични санкции или загуби. Бъдете нащрек.

КОЗИРОГ

Успех

В сряда настроението ви е добро въпреки малките притеснения, които се въртят в главите ви. Избягвайте да превръщате в параноя някои съвсем традиционни проблеми. Имате възможност да ги преодолеете и захвърлите в миналото си. Завършете днес сделката, която отложихте вчера. Сега успехът е на ваша страна, възползвайте се.

ВОДОЛЕЙ

Нужда от спокойствие

Не предприемайте нови ангажименти и инициативи. На работното място бъдете по-тихи и сдържани. Не се опитвайте да правите впечатление. Избягвайте излишната показност и премълчете някои факти и коментари спрямо колегите. В личен план се нуждаете от спокойствие. Не е времето да провеждате важен разговор с половинката. Изчакайте.

РИБИ

Не се доверявайте

Не е изключено да получите неочаквано предложение от личност, на която се възхищавате и на която бихте се доверили само защото сте си създали добро впечатление за нея. Бъдете по-мнителни и проучете как стоят нещата. Не вярвайте само на името. То не е достатъчно, за да ви гарантира бъдещ успех. В личен план се чувствате спокойни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло с имунитета.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!