11 четения

Коалиция „Обединени патриоти“ с осем кандидати за народни представители

КОАЛИЦИЯ „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“ СЪЩО РЕГИСТРИРА КАНДИДАТДЕПУТАТСКА ЛИСТА ОТ 8 ИМЕНА за предсрочния парламентарен вот на 26 март. Водач на трите формации – НФСБ, „Атака“ и ВМРО, ще е досегашният депутат от ВМРО доц. Милен Михов.

„Листата е от осем души, тя е кратка, защото такова е решението на коалиционния съвет. Акцентирали сме на хора, свързани с Велико Търново и излъчени от трите политически партии. От ВМРО освен мен е Кирил Кирилов – общински председател в Горна Оряховица, и Йордан Грозданов, бивш зам.-кмет два мандата на старата столица. От „Атака“ на второ място е Иван Димитров – два мандата народен представител. Трети в листата е областният председател на НФСБ Ивайло Атанасов”, коментира след регистрацията доц. Милен Михов.

„Тръгваме с увереност, с мобилизация на всички структури. Борим се за челно място, тръгваме трети, но ще финишираме по-напред. Целта ни е два мандата от областта, а резултатите от президентските избори ни дават увереност, че ще ги постигнем”, заяви доц. Милен Михов.

Един коментар за “Коалиция „Обединени патриоти“ с осем кандидати за народни представители

  • 21.02.2017 в 17:24
    Permalink

    В цялата си история ВМРО не е изпадало толкова ниско както сега.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!