14 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 февруари, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 19.17 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 4.59 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Денят не е подходящ за поставяне на протези и лечение на зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен – да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Нежелателни са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Отложете ходенето при маникюриста. Денят е отличен за подстригване на косите. Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 15.03 часа. Денят е добър за земеделски дейности. В двора или в домашните саксии насадете луковични цветя и растения. Ще израстат бързо и ще цъфтят обилно.

Нумерологичен хороскоп: Избягвайте прибързаните, спекулативни или фиктивни сделки. Бъдете честни във взаимоотношенията си и заложете на сигурните източници на доходи. Хазартът или поемането на големи рискове оставете за друг ден.

Звездни аспекти за деня: Това е ден на мощни психически трансформации. На мечти, които се размиват в реалността. Не фантазирайте, а стъпете здраво на земята. Приключете всички изостанали дела и не полагайте основите на нищо ново. Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект. Дарява със сериозна издръжливост и мотивация да се справим със слабостите в себе си. Да приключим изцяло вътрешните душевни драми.

ОВЕН

Завършете делата

Оставете се на течението и не правете никакви компромиси в този ден. От вашите действия зависи дали бъдещето ви ще бъде безпроблемно, или не. Налага се спешно да завършите определени професионални задачи. Направете го в срок до довечера. Не стартирайте нищо ново, защото то няма да ви дари с нужния просперитет.

ТЕЛЕЦ

Открийте позитивното

Налага се да вършите дела или да се справяте с бързи ангажименти, за които не се чувствате в свои води. Всичко това сътворява хаос и безредие, а и ви изнервя допълнително. Овладейте емоцията. Не позволявайте на негативните усещания да ви обсебят изцяло. Денят носи позитивна нотка, стига да я откриете и се възползвате от нея.

БЛИЗНАЦИ

Без нови начала

Не пропускайте възможността да стабилизирате положението си. Избягвайте рисковите инвестиции и не слушайте хората, които ви съветват да влагате пари в каквото и да било. Вашата интуиция е силна и тя днес е водеща при вземането на решения. Избягвайте да поставяте нови начала, отложете ги за идната седмица.

РАК

Мерете приказките

Обърнете повече внимание на своите собствени грешки и ги пречупвайте през призмата на чуждите. Не се оправдавайте и не търсете причина за грешните си ходове във външни фактори. Избягвайте да казвате прибързани думи. Думи, които могат да наранят ваши близки и хора, на които истински държите. Вечерта прекарайте в приятна компания.

ЛЪВ

Сложете ред

За да организирате делата си според своите нужди и потребности, днес е по-добре да направите предварителен план и да действате според него. Не предвиждайте стартирането на нови задачи, а по-скоро довършете старите. Сложете ред във финансите си – и лични, и служебни. Това е ключът към постигането на вашите цели.

ДЕВА

Градивна критика

Подобренията в личен план, които ви се случиха вчера, сериозно се отразиха върху отношението ви към вашите професионални дела. Някак изоставате или по-скоро се чувствате разсеяни. Избягвайте конфликтите в службата, защото много от колегите ви са настроени агресивно. Те са прави да ви критикуват, приемете го. Вслушайте се в съветите.

ВЕЗНИ

Лични компромиси

Завършете някои вече започнати ангажименти. Не се лъжете да поставяте нови начала в живота си, защото те няма да доведат до добри резултати. Напрежението в семейството и в любовта хармонизирайте чрез личен компромис. Владейте нервите и прощавайте, когато е нужно. Ще се почувствате по-добре и това ще се отрази на работата ви.

СКОРПИОН

Овладейте нервите

Очаква ви напрегнат ден, като напрежението се формира на психическо ниво и често може да ескалира и прерасне в ненужни скандали. Овладейте нервите, за да не навредят те на взаимоотношенията ви с околните. Избягвайте да поставяте нови начала на този етап. За сметка на това завършете всички започнати през февруари задачи. Във ваш интерес е.

СТРЕЛЕЦ

Поправяте грешки

Днес ще се убедите, че ползи от прибързаността ви няма. Налага се да поправяте грешки от решения, които сте взели в последно време, без да мислите много-много. Отдавайки се на емоцията и импулса, вие често прибързвате и грешите. Не поставяйте нови начала. Денят изисква да прегледате семейния бюджет и да го планирате по-прецизно.

КОЗИРОГ

Неприятни чувства

И в четвъртък успехът е на ваша страна, но се иска да обърнете повече внимание на някои стари грешки и обстоятелства, които все изостават на заден план. Неприятности вкъщи или леко скарване с близките е причина през целия ден да чувствате угризения и неприятни усещания. И това ще отшуми, но трябва да го преживеете.

ВОДОЛЕЙ

Затворили сте се

В четвъртък сте мудни, без настроение и често прекалено чувствителни. Липсва ви чувството за хумор и дори се обиждате на наивните закачки, които колегите отправят към вас. Отдалече си личи, че сте затворени в себе си и не допускате никого в личното си пространство. И това ще отшуми до ден-два. Не се замесвайте в конфликти, избягвайте клюки.

РИБИ

Не прибързвайте

Проблемите ви днес идват от вашето желание да поставите прибързано ново начало в момент, който е твърде неподходящ за подемането на каквото и да било. Овладейте нервите и не позволявайте на емоцията да бъде водеща в действията ви. Предстоят ви приятни минути, прекарани в компанията на хора, които обичате и уважавате.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 23 февруари, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по вода. Правите от невъзможното възможно, стига да си го поставите за цел. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремили дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!