7 четения

2 – 3 седмици да стабилизира отбора поиска Иван Колев, ръководството на „Локомотив“ застана зад него

Загубата на „Локомотив“ с 0:1 и лишената от идея игра срещу „Ботев“ (Пловдив) разбуниха духовете в Горна Оряховица. Въпросът около представянето на отбора и връщането на стабилността в изявите му бе разгледан на нарочна среща в сградата на общината, инициирана от кмета на града инж. Добромир Добрев и от президента на клуба и председател на Общинския съвет Даниел Костадинов.

На нея феновете изразиха недоволството си от слабата игра и поискаха конкретни отговори за представянето на тима. Старши треньорът Иван Колев поиска спокойствие в следващите две-три седмици, за да стабилизира отбора, който доста промени през зимната пауза. Специалистът заяви, че ако не се получи желаното в представянето на тима, той сам ще си тръгне от Горна Оряховица.

Управителният съвет застава зад Иван Колев и той ще продължи за работи с отбора, заяви президентът на „Локомотив“ Даниел Костадинов.

Взето е решение цените на билетите да се свалят на пет лева, за да могат повече хора да идват на мачовете.

Междувременно два отбора от школата на горнооряховския „Локомотив“ участваха на турнира „Сандански къп“.

При родените през 2006 г. малките „железничари“ записаха загуби с 1:2 от ДФК „Мечета“ (Петрич) и 0:2 от „Миньор“ (Перник), завършиха наравно с ФК „Футбол старс“ (Кочани) – 4:4, и победиха с 4:1 след дузпи тима на „Кочани“ (Македония). Така отборът игра за седмо-осмо място със „София спорт“ и след 2:2 в редовното време спечели с 8:7 с дузпи.

1:2 приключи срещата между „Локомотив“ и ДФК „Мечета“ и при набор 2005 г. Тази възраст на „Локото“ падна още с 1:3 от „София спорт“, с 0:1 от „Левски“ (Паталеница) и победи с 4:1 след дузпи тима на „Футбол старс Кочани“ (Македония) за седмо-осмо място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!