63 четения

„Левски“ (Стражица) стяга здрав отбор, общината осигури автобус за спортните клубове

„Левски“ (Стражица) е напът да си възстанови боеспособния отбор, информира старши треньорът Тодор Спиридонов. Тимът, който предишните години бе сред най-силните в областта, направи доста посредствена есен. Причината е в липсата на играчите, които през пролетния полусезон получиха травми, довели до операции. Други пък смениха клубната си принадлежност и боеспособният тим загуби мощта си.

Сега в състава от ФК „Любимец“ се завръщат Атанас Евтимов и Йордан Ненков. След операции на кръстни връзки се възстановяват и ще са на разположение Петър Петров и Красимир Стефанов. На този етап не е готов само Александър Цонев, който ще почива до лятото.

Опитните Иван Евтимов и Пламен Нотев, които бяха в „Лато“ (Алеково), са потвърдили, че напролет ще играят за „Левски“, което ще вдигне още класата на тима. Вече е готов списъкът с контролните срещи. Тази и другата неделя стражичани ще срещнат „Янтра“ (Драганово). На 11 март „Левски“ гостува в Ресен, на 19-и среща „Владислав“ (Джулюница), а на 25-и приема „Победа“ (Кесарево).

Благодарение подкрепата на кмета Румен Павлов и Община Стражица клубът е подсигурен финансово. За футболистите са поръчани нови анцузи и екипи. Общината е закупила нов автобус, с който състезателите на различните спортни клубове се транспортират за участие в първенства и турнири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *