11 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 24 февруари – 2 март

Седмица за размисли, прошка, сбогуване със старото и изграждане на ново мислене

Здраве: Петък и събота: Възможни са проблеми с кръвообращението. Обличайте се според времето и температурите, спортувайте, за да активизирате кръвообращението. Дните не са благоприятни за вадене на зъб. В неделя и понеделник не си внушавайте болести. Отдайте се на релаксиращи мисли. Не приемайте лекарства без причина. Във вторник, сряда и четвъртък не претоварвайте очите с прекален престой пред телевизора или компютъра. Възможно е да почувствате главоболие, а хората с хронична мигрена да обострят заболяването. Прекарвайте повече време на чист въздух и си направете приятни разходки, които да ви разведрят.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, ако искате да забавите растежа; вторник, сряда, четвъртък, ако желаете растежът след това да се ускори. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник. Има опасност от поява на обриви по кожата след процедурата. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото: петък и събота. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща до неделя. След това отново е нарастваща и диетите, започнати по това време, ще дават по-бавни ефекти. Въпреки всичко не се отказвайте, щом сте си набелязали да минете на разпускащ хранителен режим. В неделя започват Великденските пости, изключващи консумацията на храна, приготвена от животински продукти. Увеличете приема на боб, нахут, леща, киноа и елда, за да балансирате приема на белтъчини и полезни вещества, които обикновено си набавяме чрез приема на месо и млечни продукти.

Основни звездни аспекти: До неделя завършете всички започнати през отминаващия месец дела. Потушете напрежението и съберете сили за новите си инициативи и начинания с настъпването на март. Обнадеждете се. Да внимават всички, родени във Водолей, Риби и Овен. Това е тяхната важна седмица през февруари. Не е маловажна седмицата и за всички останали представители. В неделя настъпва новолуние в Риби с първото за тази година слънчево затъмнение. Астрономическото явление ще бъде видно от южното полукълбо, така че ние няма да можем да наблюдаваме затъмнение, а просто ще усетим неговата мощна психологическа и енергийна сила. Тя се разкрива в умението да преглъщаме болката и да прощаваме, а чрез прошката отново да прераждаме своя идеал за един по-добър и благополучен свят. Освободете се от излишните притеснения, поговорете с близките и приятелите, поискайте опрощение. В понеделник Марс се включва в особено напрегната битка с Юпитер и Уран, а Меркурий навлиза в Риби. Предстоят доста трансформации и промени, които се реализират на психологическо и подсъзнателно ниво с всеки един от нас. В същото време нараства чувствителността ни и е възможно да се обиждаме и от най-дребното. Седмица на размисли, прошка, сриване на старото и изграждане на новото. Това ни чака в края на февруари и началото на март.

ОВЕН

Затворени в себе си

Предстои ви тежък и трансформиращ период. При вас всичко в следващите дни ще се случва на дълбоко психологическо ниво. Това е и причината да бъдете затворени в себе си, да не разказвате за своите притеснения, страхове, чувства и емоции. Просто се отделяте от обществото и това става, без да го искате. Нецеленасочено. Имате нужда от своето време, от време, в което да се отдадете на размисли. Направете си равносметка. Напишете на лист всички неща, които искате да промените в живота си през следващите няколко месеца. Това ще бъде планът ви за действие за съвсем близкото бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Нужда от промяна

В делово отношение ви чакат доста големи трансформации, които вие преживявате на подсъзнателно ниво. Сега е времето да преживеете големи разочарования от хора, на които имахте сериозно доверие. В същото време се събирате с приятна компания, подходяща за разговори и общи действия от тук насетне. Простете на онези, които са ви наранили или излъгали. Продължавайте напред, без да таите злоба и мъст. Напишете на лист всичките си идеи за идните осем месеца и превърнете този списък в план за действие за близкото бъдеще. Очевидно е, че животът ви се променя, направете така, че промените да са в положителна насока.

БЛИЗНАЦИ

Набелязвате цели

По всичко личи, че сте се заели доста сериозно с професионалната си реализация. Там правите най-смелите промени, изявявате се като творци на бъдещето си. През тази седмица имате възможността да се простите завинаги с една идея в професионалното направление, която не ви позволи дълго време да помислите за промяна и нова реализация. Идея, възпираща хода ви напред. Време е да я захвърлите в миналото и да прегърнете новите възможности. Сега в живота ви настъпват положителни промени и ако не го усещате, можете просто да ги предизвикате. Седнете в неделя и напишете на лист поне десет цели, които да постигнете в идните месеци. Ефектът ще е поразяващ.

РАК

По изцяло нов път

Намирате се в благоприятен и ползотворен период. Промените около вас никак не са случайни. Те са резултат от мощни звездни конфигурации, помитащи стихийно старите и застарели вече принципи, за да поставят в живота ви нови ценности, идеали и цели. Не пропускайте възможността да простите на хората около себе си в неделя. Това ще освободи и тях, и вас от излишното чувство за злоба и мъст. Стремежът да бъдете по-добри, чувствайки любов и мир в себе си, ще ви отведе на изцяло нов път. Пътят е хармония и взаимно разбирателство. Не пропускайте да напишете на лист всичките си желания и амбиции за близкото бъдеще, които да изпълните през идните няколко месеца. Планирайте и не се страхувайте да прощавате.

ЛЪВ

Простете грешките

В последно време осъществихте доста разговори и срещи с хора, които не бяхте виждали от дълго време. В служебен аспект ангажиментите ви се натрупаха и създадоха хаос в уж подредения ви професионален живот. Тази седмица има за цел да трансформира мисленето ви. Ще потънете в дълбоки размисли без да го искате. Попадате в ситуации, които ви дават повод да се обърнете назад или да се вгледате сериозно и навътре в себе си. Преоценката е повече от задължителна, защото ако не я направите, едва ли ще можете да продължите напред с чиста съвест през март. Простете и потърсете прошка за всички грешни ходове – и ваши, и чужди. Това ще ви освободи от излишни негативни мисли.

ДЕВА

Хармония с близките

През този период ще имате възможността да посеете семената на съвсем естествено и логично подобрение в отношенията с най-близките си хора. В настоящия етап това е жизненоважно, за да постигнете желаната хармония. От друга страна, моментът вещае подемане на нова дейност при някои, която ще се окаже печеливша. Даването на прошка и искането на такава е сред важните дела, които трябва да свършите на всяка цена. Направете го със сърцето си и се освободете от излишните негативни емоции, свързани с таенето на злоба и мъст. Напишете на лист всичките си желания и цели, достойни да гоните през идните осем месеца.

ВЕЗНИ

Чака ви работа

Ползотворната работа, която свършихте през тази седмица, ще продължи и през идните дни. Вие сте се заели с по-дългосрочни цели и няма как да не работите по делата си още дълго време. Следващата седмица обаче при мнозина засяга темата за професионалната реализация. Безработните също се радват на големи шансове, защото имат късмета да намерят реализация. Не губете надежда. Дори и бавно, всичко ще се нареди във ваша полза. Простете и потърсете прошка за своите грешни ходове. Заживейте в мир и хармония с хората около себе си. Напишете на лист всичките си желания и цели, които искате да гоните в следващите шест до осем месеца.

СКОРПИОН

Късате със старото

След една доста изтормозваща и трансформираща седмица вие се чувствате изтощени от излишни психически атаки срещу вас. Имате нужда да опитате нещо ново, да направите важни промени, да скъсате със стари и неработещи принципи. Имате възможност да се изправите срещу миналото си и да поправите някои негативи в него. Сега можете и да прегърнете плановете си. Напишете на лист всичките си цели и амбиции, които желаете да реализирате в идните шест до осем месеца. Дарете близките си с със своята искрена прошка и вие също потърсете такава. Това ще хармонизира и взаимоотношенията ви, и живота ви като цяло.

СТРЕЛЕЦ

Неособено контактни

Следващите седем дни обуславят период, изпълнен с известно очакване и напрежение по събития, които пряко засягат вашето положение, било то професионално или лично. Не всички развръзки ще бъдат положителни, но ще има и такива, които могат да ви зарадват, да са благоприятни. За целите на финансовата си стабилност е добре да си направите сметка на наличните пари в момента – личен, семеен и професионален бюджет. Преживявате известни трансформации на дълбоко психическо ниво. Това е и причината да бягате от излишните разговори. Да не сте особено контактни. Напишете на лист искрените си желания, които да реализирате в следващите шест до осем месеца.

КОЗИРОГ

Сериозна промяна

Тази седмица поставя важни въпроси, касаещи сферата на връзките, контактите, общуването в живота ви. Ще преживеете доста трансформиращи обстоятелства, навяващи ви на мисълта, че е време за сериозна промяна. Старото трябва да бъде загърбено, за да може да освободи място на новото, на промяната. Сега имате възможност да започнете бавни и плавни промени в средата си на живот – смяна на някои от основните приятелски среди, преместване на ново място – къща, квартал, град. Всеки от вас според нуждите си знае от какво точно се нуждае към днешна дата. Простете на всички свои близки и приятели грешните им ходове в последната година. Потърсете и вие прошка от тях. Хармонизирайте взаимоотношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Издължете борчовете

Следващите седем дни ще се окажат доста силен период за вас, защото акцентират върху действията, които желаете и трябва да предприемете. Очаквайте естествено развитие, което дори без вашето участие пак ще се случи. Бъдете внимателни с парите си, с взаимоотношенията – също. Най-вече с новите запознанства, защото сте склонни да се предоверявате прекомерно. Не пропускайте до неделя да се издължите на онези, към които имате натрупани задължения. Напишете на лист всичките си цели и амбиции за идните шест-осем месеца. Това ще ви помогне да се стегнете и да ги превърнете в реалност именно за този период от време.

РИБИ

Положителна енергия

Предстои доста важна седмица за вас. Вие преживявате етап на мощни психологически трансформации, които неминуемо променят не само вътрешния ви свят, а вече и външното проявление на събитията в него. Не забравяйте, че вие диктувате битието си. Можете да променяте всичко в него, за да се чувствате комфортно и удобно. Преживейте драмите и си направете равносметка за тях. Вдигнете гордо глава и приемете живота си като дар от съдбата. Време е да имате по-голямо самоуважение, което ще повдигне и самочувствието ви. Още от днес започнете да пишете на лист всичките си цели и амбиции, желания за промени, които искате да ви се случат в следващите шест до осем месеца.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

24 февруари. Родени сте на дата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, недопускащ някой да ви измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до дъното. То е да не превръщате парите в единствена цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу.

Навлизате в емоционална и завършваща година, когато на първо място трябва да поставите своите недовършени дела. Докарайте ги до край. Сложете край и на някои стари връзки, останали във времето. Изчистете душите си от зли помисли, от лоши чувства и бъдете позитивни.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите и високо кръвно налягане.

25 февруари. Вие, родените на 25 февруари, сте задълбочени в себе си и в проблемите на всички наоколо. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото умеете да черпите от житейския си опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замисляни през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

26 февруари. Славите се като работачи, които вършат добре задълженията си. Стремежът ви към високо обществено положение е разбираем. Той ще ви даде средства за качествен и пълноценен живот, които можете да споделите със своите близки. Наясно сте, че материалното е преходно и че то трябва да бъде споделено, но не по-малко подкрепяте и тезата, че то е необходимо, за да се живее. Ето защо целият ви живот ще бъде пронизан от една почти невидима, но здрава нишка на материалното, парите и удобствата. По-добре е да сключите брак едва след като достигнете зряла възраст. Само така ще си гарантирате пълноценното щастие с любимия човек.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Щадете стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!