4 четения

Кандидат-депутат раздава хранителни продукти на съграждани в Свищов

200 ЛИТРА ОЛИО, 400 КГ БРАШНО И 200 ПАКЕТА С КАФЕ РАЗДАВАТ В ОФИСА НА ДПС В СВИЩОВ, споделиха жители на квартала с джамията от крайдунавския град.

Даренията връчвал лично председателят на общинската организация на партията Бедри Алиев. Освен партиен лидер обаче той е зам.-кмет на Свищов, както и кандидат за народен представител в листата на ДПС за Великотърновска област. Алиев е вписан под номер четири в кандидатската листа на партията. Свищовлии коментират, че с тези дарения в навечерието на предсрочните парламентарни избори след месец местният кандидат директно агитира за своята партия и лично за себе си чрез възможностите, които дава преференциалният вот.

Според него обаче инициативата е традиционна по повод 21 февруари – Международния ден на майчиния език, както и в помощ на хората заради тежката зима.

„Дарението е финансирано с приходи от членски внос, както и с мои лични и на колеги средства. Вярно е, че миналата година по това време не сме правили подобна дарителска кампания, но иначе традиционно помагаме на бедните“, коментира самият кандидат-депутат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!