Предават на живо срещите от НБЛА, „Баш мечките“ са лидери преди последните два кръга

Предпоследният девети кръг от първенството на Националната баскетболна лига за аматьори – регион Централна България, ще се проведе в събота в залата на СК „Ивайло“ Съперници от 13,00 часа са тимовете на ТУ „Габрово“ и „Фор Фън“ (Троян). От 15 часа играят „Баш мечките“ от (В. Търново) и „Чавдар“ (Троян).

Последният кръг е на 11 март в Троян, където „Баш мечките“ ще срещнат „Академик“ (Свищов), а другият тим от старата столица „Перестройка“ ще играе с ТУ „Габрово“. До края на редовния сезон в лигата „Перестройка“ има и отложен двубой с третия представител на региона в лигата „Академик“. Свищовлии имат отложен мач и ТУ „Габрово“.

Във временното класиране преди последните срещи водят „Баш мечките“ с 16 точки пред „Фор Фън“ с 14 т. и „Перестройка“ с 12 т.

Първите 2 отбора в крайното класиране директно попадат на полуфинал, а останалите играят 3-ти срещу 6-и и 4-ти срещу 5-и.

От другата седмица ще бъде връчвана награда за най-полезен състезател за всеки месец. Първата награда ще е за месец януари, като класацията е на база коефициента от мачовете, но в класирането ще участват само състезатели, които нямат технически и/или дисквалифициращи нарушения. Всички мачове се предават на живо в youtube.com от БАСКЕТБОЛ ТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *