10 четения

Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ във Велико Търново

Водачът на листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи в старата столица кандидатите за народни представители. Заедно с него ще бъде областният координатор и кмет на В. Търново Даниел Панов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, както и кандидатите от 16-членната листа, която ГЕРБ регистрира за 8-мандатния МИР.

Събитието е с начало 18 ч. на 24 февруари (петък) в голямата зала на МДТ „К. Кисимов“ в старата столица.

След представянето на листата жителите на В. Търново ще имат възможността да се насладят на класическата комедия „Свекърва“ по Антон Страшимиров. За пореден път ГЕРБ – В. Търново, откупува хитово представление на великотърновския театър, за да предостави безплатен достъп на ценителите на театралното изкуство.

Откривайки кампанията си точно по този начин, кандидатите за народни представители заявяват също своето уважение и подкрепа към актьорския състав на МДТ „К. Кисимов“.

2 коментара за “Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ във Велико Търново

 • 24.02.2017 в 12:53
  Permalink

  Ще се извини ли на докторите от Г.Оряховица?

  Отговор
 • 24.02.2017 в 15:13
  Permalink

  Все се чудя защо е в листата на Велико Търново следкато няма нищо общо с града?! Или тук електоратът е най-лесен за купуване?! Мутрите от Делта гард са винаги в услуга за купуването на гласове!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!