16 четения

Цветан Цветанов: „30-процентно е обновлението сред лицата в листата на ГЕРБ за Великотърновски район“

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи официално всички водачи на листите с кандидати за народни представители на партията, които на този вот са с номер 11. „Уверен съм, че с такъв голям екип от професионалисти от всички сфери на обществения живот отново ще спечелим доверието на българските граждани“, заяви при представянето Цветанов, който е водач на листата за Великотърновски избирателен район.

През 2009 година Цветанов бе мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област. Той е вицепремиер и вътрешен министър в правителството на Бойко Борисов от 2009 до 2013 г. и председател на най-голямата парламентарна група в 43-тото Народно събрание, където отново представляваше Великотърновска област.

30-процентно обновление е факт в листата на ГЕРБ за региона, съобщи водачът Цветан Цветанов. Сред новите лица той посочи собственика и мениджър на пивоварна „Бритос“ Габриела Попова – млада, образована дама, член на Съвета на жените в бизнеса в България. Младата преподавателка от Стопанската академия в Свищов и доктор по икономика Станислава Стоянова, проф. Любомира Попова от ВТУ, която е на втора позиция в листата, както и уважавания хирург д-р Николен Стойнов спомена още зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов посочи също и младия предприемач, собственик на рекламна агенция и голям родолюбец Станислав Стоянов.

Цветан Цветанов официално ще представи и листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район пред обществеността в старата столица. Това ще стане в петък вечер в голямата зала на МДТ „К. Кисимов“, където след представянето зрителите ще имат възможност да гледат хитовото представление на търновския театър „Свекърва“ по Антон Страшимиров.

Един коментар за “Цветан Цветанов: „30-процентно е обновлението сред лицата в листата на ГЕРБ за Великотърновски район“

  • 24.02.2017 в 19:05
    Permalink

    Платиха ли си? Колко е мизата този път? Няма да е „изненада“, ако стане така, че Гената вземе първото място с преференциален вот

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!