10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 февруари, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 1-ви във 2-ри в 7.35 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените на краката, кожата, лимфната система. Вечерта не прекалявайте с престоя пред телевизионния и компютърния екран до късно. Възможна е поява на главоболие и високо кръвно налягане. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Заради престоя на Луната в Риби денят не е подходящ за подстригване на косите, механична и топлинна епилация, за процедури за подмладяване на кожата, за премахване на петна, брадавици. Пилингът и всякакви масажи, свързани с премахване на мъртви клетки от кожата ще доведат до силно зачервяване и възпаление на кожата.

Хранене и диета: Ако сте стартирали лунна диета вчера в 16.58 часа заради фазата на Луната, продължете я до същия час днес, а след това започнете леко захранване. Не спазвате ли диета, организмът се запасява с енергия и усвоява напълно всяка калория, която приемем. Полезни са въглехидратите, но под формата на фруктоза чрез плодовете или на пълнозърнести изделия.

Цветове, носещи късмет: Сребристо, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 19.08 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода и минерални торове. Изперете белите тъкани.

Нумерологичен хороскоп: Желанието ни да осъществим бързи промени, за които все още не е дошло времето, е главната причина за неволите ни. Добре е да приемем живота си такъв, какъвто е. Какъвто сме си го направили и ако искаме нещо да се промени в него, просто да започнем плавно да изменяме посоката на движение.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Риби, а Меркурий навлиза във Водолей. Марс е в съвпад с Уран и в опозиция с Юпитер. Опитайте да преодолеете първичността си, за да не навредите на взаимоотношенията в живота си. Аспектите засилват чувствителността и казаните необмислено думи могат сериозно да засегнат отсрещната страна.

 

ОВЕН

Работете за удоволствие

 

В понеделник сте затрупани от работа и разкъсвани от различни въпроси, на които все още не сте в състояние да намерите отговорите. Действайте по вече започнатите задачи. Не вършете работа, която не ви доставя удоволствие. Сами се изолирате от света около себе си в желанието да разрешите натрупани проблеми.

 

ТЕЛЕЦ

Измъчвате се

 

В понеделник давате вид на изключително усмихнати, позитивни и общителни натури. Прикривате вътрешните си страхове и не допускате никой да разбере, какво всъщност ви притеснява. В душите ви е бушуващо бурно море от страсти и неволи, но все още не е дошъл моментът да разкажете за това на близките и приятелите си.

 

БЛИЗНАЦИ

Професионален възход

 

Както ви бях обещал в седмичния хороскоп, нещата около вас малко по малко започват да се нареждат. Сега вече забелязвате перспективите пред себе си. Нещо в професионалната рамка на живота ви се променя в благоприятна посока. Мнозина ще си намерят нова работа, а други биват зарадвани със споразумение на настоящата.

 

РАК

Реализирате идеите си

 

Стартирате доста важна и сериозна седмица, ако обръщате повече внимание на професионалния си живот. Сега имате възможност да реализирате някои свои идеи, които бяхте позабравили в последно време или криехте нарочно. Потушете агресията в себе си и дайте зелен светофар на мислите и идеите.

 

ЛЪВ

Завършете старото

 

Неприключени задачи от миналото са причина днес да чувствате, че изоставате. Сякаш мислите ви са далеч напред, а нямате възможност да действате и да осъществявате идеите си. Не смятайте деня за стремителен. По-скоро се обърнете назад и довършете всичко онова, което ви тегне зад гърба.

ДЕВА

Стабилизация

 

Не губете време в разрешаване на спорове, възникнали в миналото. Избягвайте да се връщате постоянно към тях, а гледайте напред. Днес имате възможност да разкриете новите си идеи пред деловите си партньори. В личен план също стартира период на стабилизация. Нуждаете се от малко психическа почивка. Скоро ще си я дадете.

 

ВЕЗНИ

Борба на авторитети

 

Стартирате новата работна седмица с доста забързан ден. Пред вас се разкриват възможности и перспективи. За съжаление, често влизате в излишни пререкания с деловите партньори. В личния живот също сте изправени пред борба. Борбата този път е на авторитети – кой на кого ще надвие. Правете компромиси.

 

СКОРПИОН

Контролирайте емоциите

 

Желаете нещата около вас да се случват една идея по-бързо, отколкото това е възможно. Често това ваше желание генерира излишно нетърпение и се превръща в повод да се отказвате от вече предприетите действия. В понеделник осъзнайте мощта да контролирате емоциите си и разбира се, положителните последици от това.

 

СТРЕЛЕЦ

Спестете си провала

Стартирате работната седмица с липса на енергия и желание за действие. Това е съвсем нормално. Отдайте се на рутинните си ангажименти и планирайте бъдещето. Не поемайте инициативи, които са над възможностите ви. Едва ли ще ги осъществите и провалът е гарантиран. Можете да си го спестите още сега.

 

КОЗИРОГ

Нещата се получават

 

Въпреки че чувствате известно напрежение, вашият ден е доста благоприятен. Дарява ви с възможност да осъзнаете положителните си качества на работното място и да предначертаете пътя си към успех. Можете да се заемете със задачи и начинания, които ще ви зарадват с резултати. Нещата се случват така, както ги желаете.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с парите

 

Не е изключено някой да почука на вратата ви с цел финансови облаги. Бъдете мнителни към приятелите, които ви искат бързи заеми с обещанията, че ще ви ги върнат за кратко време. Пазете се от телефонни измами и загуба на пари по непредпазливост. Днес не подписвайте никакви договори с финансови клаузи.

 

РИБИ

Благоприятен период

 

За вас стартира доста благоприятен период. На мнение сте, че е време да започнете някои радикални промени в живота си. Пазете финансите и не подписвайте договори, които ви се струват съмнителни и неиздържани. Срещате хора, чието желание е да ви измамят. Тази седмица не е добра идея да приемате предложения.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!