Дневен хороскоп. Прогноза за 28 февруари, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 6.51 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 8.09 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, също за боядисването им. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 20.27 часа.

Номерологичен хороскоп: Не рушете хармонията около себе си заради вроденото си чувство за непогрешимост. Бъдете честни и толерантни във взаимоотношенията си. Коректността днес ще бъде наградена от съдбата.

Звездни аспекти за деня: Луната навлиза в Овен, но все още се чувства енергията от Опозицията между Марс, Уран и Юпитер. Внимавайте в думите, за да не нараните хората около себе си. Тяхната чувствителност е засилена и често приемат казаното прекалено навътре. Толерантността и вниманието ще ни предпазят от грешки и нежелани сривове във взаимоотношенията.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Степенувайте приоритетите

Започва активната част от тази седмица за вас. Имате нужда да разкажете на света за идеите си, за плановете и намеренията. Възбудени сте от хрумвания, които желаете да превърнете в реалност. Степенувайте приоритетите си, ако не желаете да настъпи хаос и в мислите, и в действията ви.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не се претоварвайте

Време е да се оттеглите и да намерите начин за възстановяване на вътрешното си равновесие. Днес не сте толкова общителни и не давате вид на прекалено дружелюбни натури. Желанието ви е да се занимавате с рутинни дела и с дела, които не искат вашата лична инициатива. Не се претоварвайте.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Предложение

Не се учудвайте, ако се срещнете с хора, на които имате голямо доверие. Възхищавате им се, а това, че ще ви похвалят само може да повдигне чувството ви на щастие. Последният ден от февруари е запомнящ се, защото е възможно да получите едно съвсем свежо и неочаквано предложение в професионален план.

РАК

(21.06 – 22.07)

Добро предложение

Във вторник съвсем ненадейно сте повикани в офиса на шефа, за да проведете важен разговор относно бъдещето ви във фирмата. Предложението не е за изпускане, но е обвързано с поемане на нови ангажименти и разбира се – с допълнително заплащане. Не се страхувайте, защото сте готови да поемете задачата.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не се състезавайте

Във вторник сте решени на действие и не преценявате обстоятелствата, в които се намирате. Желанието ви е да докажете и на себе си, и на хората около себе си, че вие можете и че по-добри от вас няма. Никой не го оспорва и поради тази причина не е нужно да се състезавате излишно. Работете по належащите задачи.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Поговорете с близките

Не нарушавайте ритъма си на живот, за да удовлетворите нечии чужди желания. Днес се отдайте на своите собствени принципи и устои. Избягвайте да давате гласност на плановете си. Имате нужда от малко повече разбиране отстрана на близките, семейството и половинката. Не си причинявайте излишна показност в обществото.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Гледайте напред

Имате нужда да се отпуснете и забравите вчерашния драматичен ден. Все още около вас витае напрежението, причинено от пререканията, в които влязохте. Не мислете за това, а гледайте напред. Сега имате възможност да изгладите взаимоотношенията си и да превъзмогнете негативните емоции.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Научете се на търпение

Във вторник нямате поводи за излишни притеснения. Вие сте хора с напредничави идеи, но често заради нетърпението да изчакате естествения ход на обстоятелствата просто не реализирате хрумванията. Научете се на търпение. Този ден ви позволява да стартирате посещение на групови занимания по йога. Те ще са ви от полза.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не копирайте чуждо поведение

Във вторник сте непоследователни и често прекалено емоционални в действията си. Гоните чужди цели и идеи, като ги приписвате те да са ваши лични. Искате да влезете в чуждите дрехи, за да се убедите, че не изглеждате добре в тях. Погледнете своя собствен живот, своите си цели и намерения. Не копирайте чуждо поведение.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Не витайте в облаците

Въпреки че се намирате в благоприятен и плодотворен период, звездите ви предупреждават да се оглеждате за подводни камъни. Не вярвайте на всичко, което чувате около себе си. Не проявявайте прекалена самоувереност, че знаете и можете повече, отколко е реално. Успехът е с вас, ако сте умерени и приземени.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Скъсайте с миналото

Неприключени в миналото връзки и познанства активират неприятни чувства и емоции. Налага се да осъществите срещи с хора, които сте захвърлили някъде в задния двор на сърцата си, а изваждането им отново на преден план ви коства излишно измъчване и напразни надежди. Затръшнете веднъж завинаги вратата към тях.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Съветите са ви от полза

Във вторник бъдете особено предпазливи с парите си. Примамени сте от ново и интересно предложение, което обаче няма да се окаже никак благоприятно и евентуално ще ви донесе загуби. Опитайте да потушите емоцията във взаимоотношенията си и не се сърдете на приятелите, които ви дават съвети. Те са ви от полза.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот.

Навлизате в година на трудности и препятствия. Перипетиите ще са ви от полза, защото ви позволяват да осъзнаете грешките, които сте допускали в предходните 4 годни от живота си. Изчиствайки ги, вие ще вървите смело напред. Не поставяйте нови начала и не правете промени в живота си през идната една година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *