4 четения

ДПС откри националната си предизборна кампания във В. Търново

„Имаме ясна и изпълнима програма“, обяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Над 2500 души от цялата страна пристигнаха във Велико Търново за откриването на националната предизборна кампания на Движението за права и свободи. Началото й бе дадено в петък вечерта в Двореца на културата и спорта, който не успя да побере всички членове и симпатизанти, дошли да подкрепят партията. Те посрещнаха кандидат-депутатите на крака и с бурни възгласи „ДПС“ и „победа“.

„На президентските избори поискахме да предизвикаме промяната и успяхме. Сега отново сме заедно в битка за нова победа, за да реализираме промяната. Ние имаме ясна и изпълнима програма. Нека всички заедно да се включим с нова енергия и сили за новата победа“, заяви пред препълнената зала лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Откриването на кампанията започна с богата музикална програма. Представени бяха кандидат-депутатите от листата на ДПС за Четвърти великотърновски многомандатен район, както и останалите водачи на листи в цялата страна.

„Започваме най-важния поход и това е походът към властта. След 26 март ни предстои важна битка. Това ще е война с бедността и мизерията, с лошите условия, в които живеят много от българските граждани. Досега ДПС води битки за изконни човешки права, за самоопределение, за име, но дойде време за спечелване на победа и над бедността. Вярвайте на лидерите, дайте енергията си, за да можем да изградим България като една привлекателна за живеене страна, в която да се върнат всички, които сега са прокудени в чужбина”, заяви Камен Костадинов, водач на листата за Великотърновска област, депутат в 40-ото, 41-вото, 42-рото и 43-тото Народно събрание. Втори в листата е ген. Симеон Симеонов, началник на отбраната на Българската армия 2009 – 2014 г., командващ ВВС на Българската армия през 2006 – 2009 г., издигнат от гражданската квота на партията. На трето място в листата е областният лидер на партията и настоящ общински съветник във Велико Търново Гюнай Далоолу, който призова всички симпатизанти на ДПС да гласуват с номер 9, за да получат най-високите изборни резултати от демократичните промени досега.

Послания към избирателите отправиха и евродепутатите и представители на националното ръководство на партията, които се включиха в откриването на предизборната кампания.

Весела БАЙЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!