60 четения

„БСП за България“ представи кандидатдепутатската си листа

КАНДИДАТДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА ВЧЕРА ОФИЦИАЛНО в новооткрития предизборен щаб на партията. „Този щаб е място, където ще направим много срещи, и всеки е добре дошъл, за да разговоря с кандидатите ни за народни представители, да се запознае с нашата предизборна програма или да постави въпроси и проблеми, които след 26 март всички заедно ще се опитваме да решаваме“, каза при откриването на щаба лидерът на БСП в област Велико Търново Валентин Ламбев. Той заяви още, че това е екипът, който има потенциалната възможност и качествата да представлява и активно да защитава интересите на Великотърновския регион. „Този силен екип с номер 10 ще донесе победа на БСП и тази победа няма да бъде само за БСП, а ще бъде победа за България“, категоричен беше г-н Ламбев.

„ИМАМ ЧЕСТТА И ОТГОВОРНОСТТА ДА ВОДЯ НАЙ-СИЛНАТА ЛИСТА. В тази листа са събрани силата, опитът, мъдростта, професионализмът, отдадеността на всеки един от нашите кандидати за народни представители. Всеки един от нас е готов да преодолява предизвикателства, всеки един е готов да предложи алтернатива и да работи за промяната на България“, каза и водачът на листата Весела Лечева. Тя заяви още, че кандидатите на „БСП за България“ ще водят открита и честна кампания, няма да влизат в тона на опонентите си, които вече са започнали да дават квалификации.

„Имаме едно огромно предизвикателство – да осигурим честни и свободни избори, да дадем шанс на всеки да изрази своята воля и желание и да почувства, че неговият глас тежи и че от неговия глас зависи промяната на управлението. Нашите опоненти ще се борят със зъби и нокти да запазят модела на управление, модел, който ние спокойно можем да кажем, че е модел „Една партия – една фирма – един човек“. Този модел го превърнахме в модел на управление на всяка община. Трябва да преодолеем и да променим това управление в България и да дадем възможност на нашите съграждани те да подсказват и те да налагат своите интереси и политика, а политиците да я следват и отстояват“, заяви още Весела Лечева.

След това като водач на листата тя представи и платформата на „БСП за България“, в която на първо място е икономиката и нейният гръбнак – малкият и средният бизнес. „Ще дадем достъп до финансов ресурс, ще дадем и данъчни облекчения за малкия и средния бизнес. Това важи и за младите хора, които са наш основен фокус. Голямата ни цел е те да се почувстват обгрижени от българската държава, за да отглеждат спокойни своите деца тук“, допълни Весела Лечева. Демографската криза, обезлюдяването на малките населени места и сигурността са останалите приоритети в платформата на „БСП за България“.

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

Един коментар за “„БСП за България“ представи кандидатдепутатската си листа

  • 01.03.2017 в 9:55
    Permalink

    Буахахахахаха,мекере до мекерето мила моя майнольо

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!