4 четения

„Винарна Свищов“ и „Гулбанис вайн“ с медали от изложението в Пловдив

ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА СПЕЧЕЛИ „ВИНАРНА СВИЩОВ” НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС ЗА ВИНА И СПИРТНИ НАПИТКИ „ВИНАРИЯ” 2017 В ПЛОВДИВ. Изложението стартира на 22 февруари и продължи до 26 февруари, като в конкурса се състезаваха над 360 български и чуждестранни вина.

„Винарна Свищов” участва с шест вина, четири от които бяха отличени със златен медал и почетен диплом. Отличията са за „Розе Ауреос” 2016, „Шардоне Ауреос” 2016, „Шардоне Легио” 2016 и „Мерло& Каберне фран” 2014. Това е второ поредно участие на „Винарна Свищов” в международното винено изложение в Пловдив, в което фирмата се включи и със собствен щанд. Златните медали не са изненада, тъй като продуктите на „Винарна Свищов” са признати и отличени на много наши и международни конкурси и изложения.

СЪС СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ОТ ПРЕСТИЖНИЯ ФОРУМ В ПЛОВДИВ СЕ ВЪРНА И ИЗБА „ГУЛБАНИС ВАЙН”. Те спечелиха отличието и почетния диплом за „Мускато Бианко”, реколта 2016. „Това е традиционно много добър продукт на нашата изба и с отличието затвърждаваме позициите на нашия пазар”, заяви Радослава Михайлова от „Гулбанис вайн”, чиито лозови масиви се намират край Горски Долен Тръмбеш. Скоро предстои избата да участва и в два международни конкурса – „Декантер“ в Лондон, както и изложението „Мондиал де Брюксел”, което ще се проведе в Испания. И на двете изложения ще се включат с бели и червени вина.

В. ВАЛЕНТИНОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!