Новини

Бъдещето на България е нашата цел, искаме промяна

Уважаеми избиратели,

Всеки от нас има в живота си цел. За да вървим напред. За да постигаме мечтите си.

Ние, кандидатите за народни представители от БСП във Велико Търново, сме хора, за които развитието на региона ни не е просто цел. Това е нашият живот, нашата съдба.

Вярваме и знаем, че сам можеш да постигнеш нещо, но не можеш да постигнеш много. За успеха е необходимо да имаме една цел и всички обединени да работим всеотдайно, за да я постигнем.

През последните 25 години изпробвахме почти всичко. Натрупахме достатъчно опит. Повече поучителен с грешките и несвършеното, отколкото успешен. От това страдат най-вече децата и младите хора на България. Време е като народ да се обединим и да дадем решителна битка на основните недъзи в живота ни, битка срещу онова, в което превърнаха страната ни – демографска катастрофа, бедност и корупция.

Искаме бъдещето на България да е нашата цел, политиката да е отговорност на хора, които знаят какви са проблемите и как могат да бъдат решени. Хора с чисти ръце и чисти души да поемат отговорност за съдбините на държавата и на региона ни.

Защо точно сега?

Нямаме повече време за експерименти и грешки. Нямаме право да предаваме Родината си. Българите са на прага на търпението и оцеляването. Управляват ни по модела: една партия – една фирма – един човек.

Ние искаме промяна!

Искаме нов подход към икономиката – малкият и средният бизнес да са нейната стабилна основа. Искаме подкрепа и грижа за младите – за тяхното образование и старт в живота. Искаме силно българско земеделие и производство. Искаме модерна, технологична, конкурентоспособна икономика, създаваща работни места. Искаме децата ни да остават в България и да имат перспективи тук. Искаме достоен живот за родителите си.

Заслужава си да загърбим конфликтите и да се обърнем към общото, което ни свързва. А то е толкова много, толкова ценно, толкова важно – децата, младите, бъдещето на българската нация.

Тази цел е постижима. Ние дадохме старта. Уверени сме, че с ваша помощ ще успеем да продължим напред. Това е нашият шанс. Нека да го дадем на децата ни! Те го заслужават!

С номер 10 – точно в целта!

Весела ЛЕЧЕВА

Водач на листата на коалиция „БСП за България“ за област В. Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *