52 четения

Явор Божанков откри предизборен щаб в Горна Оряховица

С наричане за успех откриха предизборния си щаб БСП и кандидатът за народен представител Явор Божанков в Горна Оряховица. Офисът се намира на ул.Цар Освободител“ 48 (до електротехникума) и в него всеки ден горнооряховци ще могат да разговарят с кандидата, както и да се запознаят с предизборната платформа на левицата.

„Ще дам всичко от себе си, ще работя с цялото си сърце и се надявам всички ние да живеем в достойна държава, която е грижовна към всеки един от нас“, обърна се към всички присътващи Явор Божанков. До него беше и бившият народен представител Мариана Бояджиева, трета в листата, както и общинският председател на БСП Горна Оряховица Огнян Стоянов.

„С цялата си житейска дейност досега Явор Божанков е показал, че може да отстоява идеите на дребния и средния бизнес, че знае какво означава думата солидарност, че може да помага на бедните, онеправданите и социано слабите“, каза Огнян Стоянов. Председателят подчерта, че успехът в кампанията няма да дойде даром, а посланията от платформата на левициата трябва да стигнат до всеки избирател. „Ние показахме на президентските избори, че можем да разгадаем и да слушаме какво ни казва народът. Народът показа, че иска промяна, че иска нови лица да решават политиката в общество. Ние сме добър и боеспособен отбор, който е показал, че може и повече“, каза Стоянов.

„Готови сме да се борим за победа в предсрочните избори. Хората искат промяна, която да доведе до спазване на правилата, до сигурност и спокойствие на хората. Нашата платформа е насочена към хората от всички възрасти – грижа за майките, за децата, хората с увреждания, подкрепа за младите семейства с кредитиране за тяхното първо жилище, преизчисляване на пенсиите и намаляване на разликата между старите и новоотпуснатите и конкретни мерки за решаване на най-тежкия проблем пред българския народ. България трябва да стане място, което е добро за живеене и за сегашните, и за бъдещите поколения“, каза Бояджиева.

„Живеем в една самозаблуда, че България има икономически ръст. Всъщност България живее от трупане на държавен дълг, от европейски средства и от парите на българските емигранти. Тези пари свършват. Скоро те ще преминат едно поколение и парите ще спрат. Фондовете ще спрат, а скоро ще трябва да плащаме държавния дълг. Тогава ще се озовем в една истинска катастрофа и не можем да позволим нито ние, нито нашите деца да преживеят такъв момент. България не го заслужава, ние не го заслужаваме!“, призова Явор Божанков. Той припомни пред присъстващите борбата си срещу корупцията при изпитите в университета, борбата срещу монополите в сектор „Отпадъци“, която води в АРИ, и благотворителната дейност, която развива заедно със сдружение „С вяра в доброто“ в Горна Оряховица.

Откриването на предизборния щаб съвпадна с Великденския пост, затова вместо обичайния църковен водосвет присъстващите отправиха наричане за здраве на щаба и на кандидата. „Да е светлина в душата ти! Да е честна битката ти! Да те не плашат трудностите! Да е огън в сърцето ти! Да е с победа увенчан устремът ти! Да бъде!“, нарече Таня Русева от името на всички членове на Общинския съвет на БСП – Горна Оряховица.

Един коментар за “Явор Божанков откри предизборен щаб в Горна Оряховица

  • 01.03.2017 в 10:23
    Permalink

    Повече прилича на нов пенсионерски клуб

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!