8 четения

ЕНЕРГО-ПРО няма да извършва планови ремонти по време на предстоящите празнични и почивни дни

ЕНЕРГО-ПРО информира своите клиенти, че преустановява плановите дейности по съоръженията от електроразпределителната мрежа по време на трите почивни дни във връзка с националния празник 3 март. Компанията няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди и по време на празничните дни от 2 до 5 март 2017 г. включително.

Сметките за консумирана електроенергия могат да бъдат заплатени през почивните 4 и 5 март в касовите салони на Български пощи, които ще работят с обичайното си работно време. На 3 март 2017 г. касите на Български пощи, както и Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО няма да работят.

Клиентите, които биха искали да разсрочат своите задълженията, е необходимо да подадат заявление в един от Центровете за обслужване на клиенти на компанията в градовете Варна, Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов.

63 дежурни аварийни екипи на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в готовност да реагират своевременно при необходимост през периода от 3 до 5 март 2017 г. Денонощно на разположение на клиентите за информация и подаване на сигнали е Телефонният център на компанията: 0700 1 61 61.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!