5 четения

86-годишна от Г. Оряховица даде през терасата 3000 лв. ало мафията

Горнооряховски криминалисти разследват телефонна измама по схемата „съдействие при задържане на измамници“. Вчера на домашния телефон на 86-годишна жена от железничарския град се обадил непознат, който я заблудил, че се провежда полицейска акция по задържане на телефонни измамници и възрастната жена трябва да съдейства, като даде пари за примамка. Непознатият дал указания на потърпевшата, след което тя хвърлила две платнени чанти през терасата със сумата от 3000 лв. Впоследствие разбрала, че е измамена и потърсила съдействие в полицията. По случая е започнато досъдебно производство.

3 коментара за “86-годишна от Г. Оряховица даде през терасата 3000 лв. ало мафията

 • 03.03.2017 в 8:51
  Permalink

  Телефонните измамници винаги използват беззащитни хора, които лесно могат да бъдат психологически манипулирани.

  Всеки направен грях ни води към духовна смърт. Още тук на земята. Всеки телефонен измамник трябва да знае, че се намира в състояние на духовна смърт.

  Студент по богословие , в Православен Богословски Факултет във Велико Търново.

  Отговор
 • 03.03.2017 в 10:06
  Permalink

  Не мога да разбера само едно нещо всеки ден по новините тръбят за тези тел измами тези възрастни хора не гледат ли новини .Всеки ден МВР предупреждава за тези измами постоянно се говори на тази тема и въпреки всичко хората се хващат в капана ужас.

  Отговор
 • 03.03.2017 в 16:07
  Permalink

  Хората са наивни, но и все се притичват да помагат. Ако наказанията станат по строги ако мога да кажа жестоки за тези, които си седят и лъжат хората и нямат никакво намерение да си намерят почтенна работа и държавата да продължава да бъде толерантна с тези хора, скоро ще загуби доверието на поколението.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!