4 четения

Стопани на котки пускат в мрежата засрамващи ги снимки с белите им

Новият повей в интернет е стопаните на непослушни котки да пускат в мрежата техни снимки с описание на белите, които обичат да правят, пише в. „Дейли мейл“.
Простъпките на домашните любимци са най-различни – от бъркане с лапа в аквариума за изваждане на златната рибка от него…до напикаване на любимия хамстер на семейството. До пояснителните бележки се поства виновният портрет на съгрешилите писани.
Така научаваме, че нахалният Бени се е натъпкал с наденичките на стопаните си, оставяйки ги на гладно. Анонимна писана купонджийка пък изкарала цялата нощ навън и се върнала с големи рани и това вкарало в неочаквани ветеринарни разходи господарите й. Това й коствало изобличаването в котешката „Алея на срама“ в интернет.
Друг виновник пък сдъвкал и унищожил банкноти на стойност 300 британски лири. Трета писана объркала клозета си с пясък с чантата за лаптопа на господаря и си заслужила изобличението. Сред виновниците попадна и котка-воайор, която бързала да се настани в тоалетна, за да гледа когато някои от стопаните й я ползват.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!