6 четения

Цветан Цветанов: „Важно е да запазим стабилна икономиката на държавата“

Предстоящите парламентарни избори са най-важните, които страната ни е имала досега, според водача на листата на ГЕРБ за В. Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, всеки може да види манипулациите, внушенията и лъжливите новини, които целят да дискредитират ГЕРБ. „Когато говорим за това, което е направено в държавата, трябва да виждаме, че за 27 години преход единствената партия, която е носила отговорност и е управлявала страната достойно – това е политическа партия ГЕРБ“, каза още Цветанов.

Според водача на листата с номер 11, за бизнеса и за гражданите е по-добре да остане плоският данък, вместо да се въвежда предлаганото от опонентите на партията прогресивно данъчно облагане. „Вярвам, че никой не иска държавата да харчи повече от това, което получава, да се увеличава дефицитът, отново да бъдат спрени еврофондовете, отново да фалират банки”, каза Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта, че за следващия програмен период парите от Европейския съюз за България възлизат на 17.5 млрд. По програмите за селските райони пък са договорени 5.5 млрд. лева. „Важно е да запазим стабилна икономиката на държавата. През 2016 г. икономическият ръст на страната ни е 3.5%, прогнозите бяха той да продължи да се увеличава. Но това може да стане само при стабилно управление на ГЕРБ, защото виждате, че вече има спад в икономиката”, каза Цветан Цветанов.

Водачът на листата коментира още, че в програмата на ГЕРБ е предвидено да се намали административната тежест за фирмите и гражданите, като това ще бъде и мярка в посока намаляване на корупцията в администрациите.

2 коментара за “Цветан Цветанов: „Важно е да запазим стабилна икономиката на държавата“

  • 06.03.2017 в 15:09
    Permalink

    Тоя физкултурник що не си остана шофьор на шефа на ИКТ,ами плещи глупости…че има и будали да му се връзват на бръщолевенията

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!