Хороскоп

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 март, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 15.15 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечно-съдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с нова дреха, днес е денят. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Хранете се диетично. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 15.15 часа.

Номерологичен хороскоп: Емоционално взетите решения днес струват скъпи грешки. Не бъдете прибързани. Налага се да обмисляте повече това, което говорите. Мислете рационално и не правете промени. Не гледайте в чуждата чиния.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Лъв и е в тригон с Венера. Слънцето и Плутон са в секстил. Опитайте се да разрешите междуличностните проблеми и да се извините, ако поведението ви в последните няколко дни е наранило близки хора. Подредете мислите си така, че да следват логиката на вашите планове. Мечтаете за голямо и скоропостижно развитие, но преценете дали начинанията, с които се заемате днес, са хапка за вашите уста.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Пазете се от провал

Недовършени дела от вчерашния ден нарушават ритъма ви на работа днес. Готови сте да ги зарежете изцяло и да се захванете с нещо ново, грандиозно и голямо. Провалът е гарантиран, защото не успявате да прецените добре силите си. В състояние сте да подобрите взаимоотношенията си с близките.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Избягвайте споровете

Възхищавате се на хора от близко или далечно обкръжение, които уж са постигнали повече от вас. днес те са готови да ви отправят предложение за обща дейност или съдружие. Бъдете мнителни и не приемайте подобни крачки. Това не е хапка за вашите уста.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Приходи

Ще получите известие за сума пари, която трябваше да бъде при вас преди време, но се бавеше. Приходът си заслужава да се усмихнете и да попълните празнотите в бюджета си. Срещите и контактите с приятни хора са чести днес. Внимавайте обаче да не споделите нещо от личния си живот. Ще направите грешка.

РАК

(21.06 – 22.07)

Наредете приоритетите си

На път сте да се заемете с грандиозни проекти на работното място, за които все още не им е дошло времето. В същия момент не довършвате изцяло старите си ангажименти. Ще направите микс от стари и нови дела, в които объркването е пълно. Съсредоточете се и наредете приоритетите си.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Разчетете бюджета

Служебните ви ангажименти са доста, но не бива да ви притеснява фактът, че няма да ги свършите днес. Разсейвате се с излишна информация, подавате ухо да чуете ненужни неща и така работата ви остава за утре. В личен аспект нещата стоят по друг начин. Там хармонията е гарантирана. Направете разчет на парите си до края на месеца.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не му е дошло времето

В четвъртък не прибързвайте и не се инатете, че не всичките ви цели са изпълнени до край. Просто не е дошло вашето време. То ще настъпи в следващата, по-активна за вас работна седмица. Ще се убедите, че предстоят далеч по-благоприятни дни. Днес се оставете на течението и планирайте постъпките, които искате да направите.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Раздвижване в личен план

Намирате се пред избор, но е повече от ясно, че няма да го направите точно днес. Оставете интуицията да ви води. В дни като този е активиран любовният ви живот, който ще се развива по-динамично от очакваното. Може би там ще радвате на глътка въздух, на ново начало, от което така имате нужда вече няколко месеца.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Трудности

В последно време трудно се справяте с извънредните ситуации. Със ситуациите, които изискват да мислите гъвкаво, преди да вземете определени решения. Назадничавият поглед върху нещата е причина днес да преживеете застой. Да искате да се надскочите, но да не успявате. Скоро и това ще отмине.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Прикривате емоцията

Денят ви намира в добро настроение. Събудени сте за нови идеи и действия. Въпреки агресията, която личи под привидно спокойното ви поведение, вие няма да избухвате. Напротив, много внимателно ще действате в сферата на общуването и личните си взаимоотношения. При някои днешният ден носи запознанство в любовта.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Нуждаете се от хармония

В четвъртък е важно да бъдете отговорни и да не пренебрегвате нито един ангажимент от програмата си за действие. Не харчете пари за неща, от които нямате нужда на този етап. Подобрете взаимоотношенията вкъщи и с близките си. Нуждаете се от хармония и нещо, което да ви покаже, че сте обичани подкрепяни.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Общуване, общуване…

В четвъртък желанието ви е да обърнете повече внимание на хармонията във взаимоотношенията с всички около себе си. Обаждате се на приятели, с които не сте говорили от дълго време. Търсите контакта с близки и роднини. Общуването е от особено важно значение за щастието ви днес.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Работете с удоволствие

Чувствителни сте и придавате част от своята емоция на всичко, до което се докоснете. Най-голям успех днес имат всички, които се занимават с изкуство и интелектуална дейност. Останалите просто трябва да работят работа, която им харесва и я вършат с удоволствие. Това е ключът за успешния и хармоничен ден.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията ви, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

Годината, в която навлизате, ще бъде изпитателна и затова е добре да се подготвите за някои трудности. Не всичко ще върви така, както на вас ви се иска и понякога ще трябва да се съобразявате с различни обстоятелства. Никога обаче не се отказвайте от целите си, защото, макар и по-трудно, годината обещава, че ще ги постигнете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *