11 четения

Невръстни потрошиха стъклата на болницата в Павликени от слободия

Две хлапета на 13 г. и 16 г. потрошиха над 10 стъкла на сградата на болницата в Павликени от слободия и за забавление. Питомците от местния Център за настаняване от семеен тип мятали камъни сутринта преди два дни.Те са счупили три стъкла на врати на административната сграда, елкрушка и стъкла на два прозореца на перално помещение и моргата и стъклата на 6 прозореца на работилницата. След това полицията ги е заловила и се оказало, че през последните дни Павликени е пропищял от техни обири на леки коли. 13-годишният има вече 12 преписки за извършени най-различни кражби, а за двамата са установени около 15 обира от отключени леки коли в града. Явно оставените на произвола на съдбата сираци си правят каквото си искат – ходят на училище и трябва по някое време да се приберат в къщата си. Предадени са на местната комисия за борба с противообществените прояви, а по-малкият бандит не може да бъде даден на съд въпреки тлъстото си досие, защото е малолетен.

4 коментара за “Невръстни потрошиха стъклата на болницата в Павликени от слободия

 • 08.03.2017 в 11:43
  Permalink

  Не знам до кога ще се дава тази свободия на тези деца. Я проверете дали няма пуснати жалби срещу тях до прокуратурата, кмета, агенция социално подпомагане и прочие………дали има въобще отговор от тях??! Как живеят хората около тези центрове, какъв шум и поразии правят…..държавата отново спи и издържа някого си………..!

  Отговор
 • 08.03.2017 в 15:45
  Permalink

  Докато ги толерираме тия и цялата им етническа група, така ще е … Я го хвани, метни му една гора бой, прати го в Бойчиновци, но със строгостта от преди 10-ти ноември , пък да видим дали ще е същото плачевно положение .

  Отговор
 • 08.03.2017 в 18:54
  Permalink

  преди 3 месеца едно от тези се опита да вземе на майка ми чантата пред блока и посред бял ден преди 7 дни пак от тези едно се опита да счупи на колата ми огледалото на обед и добре,че съседа се развикал

  Отговор
 • 09.03.2017 в 11:44
  Permalink

  Zakrivaite go tozi koptor. I bez tova samo iztochvat NZOK a seriozno bolnite se preprashtat v Pleven ili Turnovo.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!