Новини

Цветан Цветанов: „Националната програма за енергийна ефективност ще достигне и до малките населени места“

ГЕРБ прави реални политики за хората. Това е целта на ежедневните ни срещи в региона и страната и ние държим на тази отчетност не само по избори, категоричен е водачът на великотърновската листа на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Важно е да говорим обективно за направеното за България. Защо не говорят за икономическия ръст от 3,6%, който постигна правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Защо не говорят, че имаме излишък в бюджета за първи път от 8 години? Какво постигна правителството на БСП и Орешарски – 5,5% дефицит, фалирала банка, протести и заграден парламент“, коментира той.

Цветан Цветанов подчерта, че в срещите си ГЕРБ ежедневно представя пред хората резултати, както и програмата си за управление, която е изцяло обезпечена финансово и реално изпълнима. „Искаме от опонентите си да направят същото“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата с номер 11.

По думите на Цветан Цветанов Националната програма за енергийна ефективност е първата програма от 27 години насам, която стигна пряко до българските семейства. „Създаваме по-добра среда за живеене, удължава се животът на сградите, разходите за отопление падат значително, създават се работни места. Искаме да продължим програмата и да я насочим към еднофамилните къщи, за да достигне и до малките населени места. БСП искат да спрат тази програма“, подчерта Цветанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *