104 четения

Д-р Станислава Стоянова: „Правителството на ГЕРБ гарантира стабилна пенсионна система“

През последните дни десетки жители на Свищов, Полски Тръмбеш и Велико Търново имаха възможност да разговарят с петата в листата на ГЕРБ Станислава Стоянова, да поставят своите въпроси и да коментират акцентите от управленската програма на партията. Желанието на преподавателката от свищовската Стопанска академия д-р Станислава Стоянова е в рамките на предизборната кампания да проведе срещи с жителите на всичките общини в областта.

С изключително топли чувства на 8 март дамите от всички пенсионерски клубове в Свищов посрещнаха кандидата за народен представител. Станислава Стоянова проведе вълнуваща среща с повече от сто представителки на местните клубове. Заедно с нея дамите приветства и общинският координатор на ГЕРБ и председател на ОбС – Свищов, д-р Кристиян Кирилов. Той и д-р Стоянова лично поднесоха поздравления и цветя на всяка от присъстващите жени.

Станислава Стоянова се радваше на радушен прием и при другите срещи, които проведе с колективите на предприятия и с жители на десетки населени места.

Правителството на премиера Бойко Борисов успя да постигне икономически растеж и да стабилизира финансите на страната, осигурена е възможността социалната политика наред с образованието и здравеопазването да бъде изведена като приоритет на ГЕРБ за следващия управленски период. Кабинетът на Борисов гарантира средства в бюджета, за да може от 1 юли тази година всички пенсии у нас да се увеличат с 2.4%, припомни икономистът д-р Стоянова. В сравнение с 2013 година средната пенсия у нас е нараснала с 16 процента, уточни тя.

Стабилна пенсионна система, справяне с фалшивите ТЕЛК-ове, прекратяване на злоупотребите със социални помощи и интензивно социално подпомагане на хората в нужда са приоритетни за ГЕРБ в социалната сфера. През следващия си мандат най-голямата партия у нас се ангажира още с подкрепа на тридетния модел, подкрепа за майките, желаещи по-рано да се върнат на работа, подпомагане на нискоквалифицираните безработни и равни възможности за реализация на двата пола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!