12 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 10 – 16 март

Напрегната звездна обстановка, бъдете по-умерени и обрани в думите и действията

Здраве: Петък: Не претоварвайте сърдечния мускул. Бъдете внимателни с кардиотренировките във фитнеса. Избягвайте силните вълнения. Нежелани са сърдечните операции. Събота и неделя: Благоприятно време за провеждане на курс по нетрадиционно лечение на хронични болести. Можете да посетите хомеопата си за интервю или консултация. Пазете стомаха и жлъчката. Понеделник, вторник, сряда: Не прекалявайте с прекомерния прием на течности. Избягвайте солта и не претоварвайте бъбреците. Четвъртък: Пазете носа, а при настинка веднага си обърнете внимание, за да не си навлечете по-сериозна болест.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота и неделя (растежът се ускорява), понеделник, вторник и сряда (растежът се забавя). Неблагоприятни дни: четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, понеделник, вторник. Неблагоприятни дни: четвъртък. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата, като в неделя, понеделник и вторник ограничете силовите масажи. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в сауна в петък.

Хранене и диета: До неделя Луната е нарастваща. И да стартирате диета, тя няма да даде желаните резултати. По-добре планирайте своя диетичен режим след пълнолунието. Днес можете да хапвате по-лека храна, богата на белтъчини и фибри. През уикенда следете добре срока на годност на продуктите, които консумирате. Възможни са хранителни натравяния. В понеделник и вторник пийте толкова вода, колкото ви подсказва организмът. Не претоварвайте бъбреците с излишен прием на течност. Лунната диета тази седмица стартира в неделя, 12 март, точно в 16.53 часа с настъпване на фаза пълнолуние.

Основни звездни аспекти: Все още можете да стартирате нови начинания до неделя следобeд, като Луната ще подкрепи тези ваши инициативи. От понеделник започва двуседмичен период, в който не започването, а довършването ще бъде на дневен ред. До 28 март завършете всички изостанали задачи, за да ви е спокойно, а и успехът да бъде с вас. През следващите седем дни ни очаква напрегната звездна обстановка. В събота, 11 март, Марс навлиза в Телец. До голяма степен слага запор на някои подети инициативи. Време е да стабилизирате положението си. Все да бързате и да не оглеждате делата си, не е във ваша полза. Време е да преодолеете желанието си все да се захващате с нещо ново, без да сте завършили старото. Аспектът е в съзвучие с намаляващата Луна от понеделник нататък. Бъдете търпеливи и във вторник, 14 март, когато Меркурий навлиза в Овен. Повечето от действията ви са прибързани в дните около този, а решенията невинаги са разумни и издържани. Бъдете по-умерени и обрани в думите, защото агресията ви кара да изречете обиди, за които ще съжалявате съвсем скоро. Бройте до 10, преди да говорите през всеки един ден от този период. Това ще ви направи по-овладени, а и ще ви предпази от излишни драми и недоразумения.

ОВЕН

Осъществявате промени

Следващите седем дни са от изключително значение за вас и вашето развитие, защото рисуват момент на възход и от решенията ви зависи дали ще се издигате нагоре, или ще се оставите на течението. Вътрешното ви напрежение нараства, провокирано от новостите. Очертава се промяна, която е предизвикана от външни фактори. Някой ще се намеси в служебния ви живот и по този начин ще ви помогне да вземете бързи решения. Не се поддавайте на слухове, а анализирайте събитията и така ще ги обърнете в своя полза. Хубавите преживявания са запазени за личния ви живот и ще обхванат както семейството, така и любовта, половинката.

ТЕЛЕЦ

Постепенно се адаптирате

Твърде претоварени и физически, и психически бяхте в последните няколко дни. Същото може да се каже и за идната седмица. Вашата устойчивост е доста уязвима и не можете да вземете адекватно решение за каквото и да било. В службата възникват трудности, които ще доведат до изтощение и допускане на грешки по невнимание. Не ви липсва шанс да успявате, но най-често ще ставате жертва на обстоятелствата. Налага се да се примирите. Външните фактори са водещи в момента. Поемете въздух, трудният период няма да продължи дълго. Седмицата е момент на адаптация при вас.

БЛИЗНАЦИ

Продължавате напред

Не ви очакват промени и нов период, а ще продължите да се утвърждавате в стария, който е стабилен и много надежден. Следващите седем дни не предлагат никакви нови перспективи и това е добрата новина. Няма да се разсейвате с излишни цели, а ще гоните вече набелязаните, като в края на седмицата ще се похвалите с вече постигнати успехи. В службата следва да проявявате повече сдържаност. Ситуацията там може и да е нестабилна, но за момента вашите позиции не са застрашени. Ползотворни се оказват обществените контакти и важен момент ще бъдат провокациите. Разговаряйте на различни теми и използвайте широката си обща култура.

РАК

Получавате подкрепа

Отминаващата седмица ви доведе до промени в професионално направление, чието продължение ще се осъществи през следващите седем до десет дни. Ето кое определя тенденцията в хороскопа ви за този период. Ще поемете допълнителни ангажименти, а някои дори е вероятно да започнат нова работа. Хубавото е, че ще се изявите като добри конкуренти и деловият напредък ще бъде логичното последствие от това. Използвайте социалните си контакти. Те в момента правят за вас много. Има кой да ви подкрепи и да ви подаде ръка. Разчитайте на тази помощ.

ЛЪВ

Пазете се от конкурентите

Изключително положителна седмица, която буди подозрения, че всичко около вас върви по вода. Внимавайте, защото тези подозрения се раждат в съзнанието на конкурентите в най-близкото ви обкръжение. Очаквайте конфронтации и сблъсъци редом с успехите си. На работното място имате късмета да сте подкрепени от важни личности. В личен план обаче губите по точки точно защото сте си повярвали повече, отколкото е нужно. Разчитайте на късмета, разгърнете положителната си нагласа и седмицата ще ви разкрие много възможности, които чакахте от месеци.

ДЕВА

Бягайте от обещания

Като изключим това, че през следващата седмица някой ще ви обещае пари, а няма да ви ги даде, остатъкът от прогнозата е благоприятен. Навлизате в един по-раздвижен период и ще успеете да поставите целите си на преден план. Наближаването на пролетта ще навее нови идеи. Ще бъдете обнадеждени в служебен план, защото пред вас стои едно важно обещание. Стига да не е свързано с пари, тъй като още в началото на хороскопа стана дума, че паричните обещания ще са лъжливи, приемете. Истината е, че искате ли, ще има на какво да се зарадвате. От вас зависи дали ще го откриете.

ВЕЗНИ

Неочаквана засада

Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си, са характерни за следващите седем до десет дни. Бъдете готови на неочаквана засада през уикенда или в началото на работната седмица. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Редом с измамите ви предстоят и много благоприятни моменти в личен план, а и в бизнеса. С навлизането на Марс в Телец ще осъзнаете именно тази необходимост да направите някои явни промени в своя личен свят.

СКОРПИОН

Повдигате тонуса си

Проблеми вкъщи и в семейството, които заобиколихте няколко пъти, вече са назрели достатъчно, че да ви създадат главоболия. Сега не отбягвайте трудностите, а ги решете навреме. Не се ли справите и този път, ще си причините сериозна лична драма, от която няма как да излезете невредими. Затова през следващите седем дни обръщайте повече внимание на домашните нужди и взаимоотношенията там. В службата ще се радвате на небивал късмет. Не вземайте решения, защото точно сега сте прибързани. Марс навлиза в Телец и изисква от вас да повдигнете тонуса си чрез повече разходки на чист въздух или спорт.

СТРЕЛЕЦ

Положителни емоции

Предстои ви период на душевен мир и уединение, но за съжаление, той ще настъпи едва през деловата седмица. Преди това ви чака напрегнат уикенд с възможности за измами, подли кражби на ценности и пари. Пазете портфейла си, а при пазаруване стриктно проверявайте рестото. С навлизането на Марс в Телец за вас стартира благоприятен период на раздвижване. На нови перспективи и идеи. Идващата пролет ви зарежда с емоции и очаквания.

КОЗИРОГ

Програмирате успеха

За вас се активира един доста благоприятен период, в който лесно можете да програмирате успеха си, стига да бъдете насаме със себе си и ясно да си дадете сметка какво желаете да ви се случи от тук насетне. Бъдете откровени в тези си мисли. Уикендът се очертава да е доста приятен и е най-добре да го прекарате в компанията на хора, с които знаете, че можете да се чувствате добре. През работната седмица си изгответе списък с дела, които искате да завършите в следващите шест месеца. По този начин ще активирате силите си, за да ги докарате наистина до край.

ВОДОЛЕЙ

Преодолейте напрежението

След една относително напрегната седмица ще успеете да си отпочинете и през уикенда да организирате личния си живот така, както винаги сте го искали. Излезте сред природата, бъдете с приятели или направете желана диета, за да се освободите от токсините. През новата работна седмица ви чака нов транш от напрегнати аспекти, които ви засягат пряко. Въпреки всичко сериозни сътресения не се очакват. Навлизането на Марс в Телец ще ви помогне да отдадете по-големи сили и енергия на своите домашни задължения. Мнозина от вас ще започнат ремонт вкъщи.

РИБИ

Време за равносметка

За вас предстои един прекрасен период за самооценка и вникване в проблемите, за които сте си виновни самите вие. Уикендът ще ви помогне да промените аспект от връзката си със семейството и любимото същество към по-добро. Работната седмица ще бъде активна, но за съжаление, вие няма да използвате целия си потенциал. Явява се противоречие между възможностите ви и желанието ви да свършите определени дела. Нервите ви са опънати и често ще ги изпускате не върху когото трябва. Време е за истинска равносметка за всичко онова в живота ви, с което искате да скъсате и което искате да бъде наистина премахнато.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

10 март. Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията ви, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството и инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

11 март. Колебливи и нерешителни сте вие, родените на 11-а дата от месец март. Обичате да обвинявате другите заради собствената си отстъпчивост и колебливост. Често пропускате срокове, закъснявате с решенията си. Това е нещото, което трябва да се преодолее незабавно. Успеете ли да осъзнаете своите собствени отговорности и това, че вие можете да диктувате правилата на своя собствен живот, ще се чувствате далеч по-добре. Притежавате много скрити таланти, които няма как да изявите, ако сте плахи, нерешителни и стеснителни.

Годината, в която навлизате, все пак ще ви научи да понасяте и монотонните моменти в живота си. Тя се свързва със стабилизацията, с края на промените и временния застой, който осигурява стабилност и заздравяване на всички позиции.

Здраве: Възможни са чести настинки. Заздравете имунната система.

12 март. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, като достойни представители на знака Риби, обичате да не изказвате всичко докрай и да криете тайни в своята душа. Често разговаряте уж открито, но винаги има една нотка резервираност при вас. Такива сте и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира някой друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. От друга страна, това е година, удобна за обучение и преквалификация, и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!