103 четения

Станислав Стоянов, кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ: „Позитивните послания на ГЕРБ ме провокираха да приема каузата на тази политическа сила”

ТОЙ Е МЕНИДЖЪР НА РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ, КОЯТО ВЕЧЕ 13 Г. Е УСПЕШЕН ПАРТНЬОР НА ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ КОМПАНИИ, ЗАНИМАВА СЕ С ОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ, ЧЛЕН НА ЦЪРКОВНО НАСТОЯТЕЛСТВО И ВОЙВОДА. Понеже е добър в рекламния бизнес, Станислав Стоянов майсторски се представя с едно изречение. Завършва с това, че в момента е и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ, в която е под номер седем.

„Чувствам се добре, когато се занимавам с няколко неща едновременно и винаги съумявам да доведа начинанията си до успешен край. Работата под напрежение и високото психическо натоварване са ежедневие за мен. Организиран съм и затова препятствията и трудностите, които ежедневно се налага да преодолявам, не ме обезсърчават. Напротив, мотивират ме!”, казва Станислав Стоянов, собственик и управител на рекламна агенция „Ди-Медия”.

„Рекламата е моя страст още от студентските години в Стопанската академия в Свищов. Талантът ми на художник определи посоката на моето развитие. В свободното време се обучавах сам, на личния си компютър, като придобих умения за работа с програми за графична обработка и създаване на интернет страници. Но да се върна на Стопанската академия – там завърших маркетинг и реклама, след което започнах да работя това, което истински обичам. По-късно завърших магистратура по „Компютърна мултимедия” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, разказва кандидатът за депутат от ГЕРБ.

После признава, че откакто има рекламната си агенция „Ди-Медия”, не спира да инвестира в нея, да я надгражда и да открива нови пазари. Сега компанията на Станислав Стоянов работи със сериозни корпорации и вериги, търговски комплекси, институции и прочие, но той самият вече няма време да рисува и да твори в рекламния бизнес, защото управлението отнема цялото му време и внимание.

От друга страна, наблюдава много стриктно как партията, на която той е повярвал, рекламира непрекъснато себе си и казва: „ГЕРБ като партия има добра реклама. Знам, че опонентите смятат това за самохвалство, но аз съм категоричен, че рекламата е от определящо значение , защото как ще разберат всички български граждани какво точно реализира ГЕРБ, ако свършеното не бъде представено и показано. Харесва ми това, че кампаниите на ГЕРБ залагат на позитивността, а това е нещо, което ме определя като същност”, споделя г-н Стоянов. След това допълва, че рекламата сама по себе си е сила, затова е важно как се използва тази мощ. „Нали сте виждали билбордовете по магистралите? Даже и да преминете покрай тях със 100 км в час, подсъзнанието пак регистрира изображението и посланието на рекламното пано. И някой ден, докато примерно обмисляте какви мебели да си изберете или къде да отидете на почивка, подсъзнанието услужливо ви припомня някоя реклама, видяна така, между другото”, обяснява рекламният експерт, който отказва да приема поръчки за груби и цинични реклами.

ДУМАТА „ГРАДИМ” И ПРОИЗВОДНИТЕ Й КАТО „ГРАДЕЖ” И „ИЗГРАЖДАНЕ” ПРИСЪСТВАТ В ПОСЛАНИЯТА НА ГЕРБ И СЕ ОКАЗВАТ СРЕД ЛЮБИМИТЕ ДУМИ НА СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ. „Още по-хубавото е, че зад думите има реално свършени неща. Понеже не искам да звуча голословно, ще ви кажа, че ми се налага често да пътувам в чужбина. И пътувам по добре изградени пътища и магистрали, около които виждам развити центрове и процъфтяващ бизнес. Дори ако погледнем България, да не говорим за страни, на които се възхищаваме и искаме да подражаваме, мисля, че и най-заклетите противници на ГЕРБ няма как да не признаят, че Южна България видимо прогресира благодарение именно на изградената инфраструктура”, категоричен е Станислав Стоянов.

БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА ИМА НЕОТЛОЖНА НУЖДА ДА БЪДЕ ПРЕЗЕНТИРАНА ПОЗИТИВНО ПРЕД СВЕТА И ДУМАТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ОСНОВАТА НА СЛОГАНА, Е „ИДЕНТИЧНОСТ”, смята рекламният спец. Така както гърците са разпознаваеми пред света с цветовете на националния си флаг – синьо и бяло, така и нашата страна може да намери своите символи. „Най-простичките неща в Гърция са оцветени в синьо и бяло. Покривките в кафенетата са на сини и бели карета, столовете им са бели, масите – сини. При нас цари невероятно разностилие! Трябва да представим пред туристите една романтична, привлекателна и автентична България. Затова съм убеден, че България трябва да намери и изгради своя стил, с който да е разпознаваема пред света”, казва Станислав. Според него цветовете на мартеницата, която би могла да бъде най-красивият ни символ пред света, червеното и бялото и на места с дискретно присъствие на зеленото могат да бъдат една възможност, която да бъде разгледана и препоръчана. В момента се получава така, че България, която е трета в Европа след Гърция и Италия по количество културни паметници е невидима и неразпознаваема. „Не сме само море, плажове и евтин алкохол. Имаме такава невероятна история и природа. Спомням си, когато Хърватска влезе в Европейския съюз, заля популярните телевизионни канали като „Хистори” и „Дискавъри” с филми за своите крале, за своята история, която е като една бледа сянка в сравнение с нашия принос и нашите подвизи… А ние правим ли нещо, за да стигнем до максимално широка аудитория. Затова дадох своя принос за филма „Войвода”. Затова сега ще помогна доколкото мога и на момчето, което създава уникалния филм „България в четири сезона”. Темата за историята и културното ни богатство се оказва любима за бъдещия народен представител. Той не крие своя интерес и вълнение към миналото на България и не спира да участва в обществени движения, които реставрират паметници, подпомагат домове за сираци и стари хора, организират културни и спортни прояви, помагат на бедстващи региони. Сам инициира каузи, като например възстановяването на църквата „Св. Кирил и Методий” във Велико Търново – първата, която Колю Фичето изгражда като признат майстор архитект. Правил е неколкократно дарения за този храм и признава огромното си желание да намери финансиране за цялостна реставрация и възстановяване на двата купола, които са паднали по време на голямото земетресение през 1913 г.

Когато не е ангажиран с рекламната си агенция и с политически дейности, Станислав съблича костюма и надява войводската униформа. Член е на „Пазители на българщината” – организация, формирана от чети във всеки голям град на България. Там също се занимава редом със съратниците си с родолюбиви начинания като дарения на книги, изграждане на храмове, подпомагане на патриотични културни събития или проекти, чествания, уроци по родолюбие сред децата.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!