Дневен хороскоп. Прогноза за 13 март, понеделник

Луната преминава от Дева във Везни в 7,28 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 19,29 часа. Управител на деня е Луната.
Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с пикочните пътища и канали, профилирането на високо кръвно налягане и проблеми с очите. Не приемайте диуретични лекарствени средства.
Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, боядисване и накъдряне. Прическата би се запазила дълго време. Коламаската на тялото е позволена. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и може да се получат наранявания.
Хранене и диета: Лунната диета, която стартира вчера, продължава и до днес в 16,53 часа. Луната вече е намаляваща и в следващите 14 дни организмът лесно се освобождава от излишното тегло. Можете да стартирате диетичен режим на хранене. Днес не прекалявайте с приема на сол. Задържаме вода и на това се дължи чувството на подутост. Хапвайте по малко и начесто. По възможност се хранете с постни гозби.
Цветове, носещи късмет: Розово и зелено.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 19,29 часа.
Нумерологичен хороскоп: Често сте на мнение, че хората около вас постигат успехите си лесно и без усилия. Не се опитвайте да влезете в техните обувки, защото не са ви ясни жертвите, които правят. По-скоро обърнете внимание на собствените си действия и се постарайте да гоните целите си и така да стигате набелязаните успехи.
Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Везни в комбинация с пълнолунието изискват да обърнете повече внимание на взаимоотношенията си с хората около себе си. Хармонизирайте връзките си с тях. Ако се налага, извинете се на онези, които сте наранили в последно време. Съхранете благата дума с всички наоколо.

ОВЕН
Извинете се

Подобрете взаимоотношенията с хората около себе си. Постарайте се да разберат, че се разкайвате, ако сте ги наранили в последните няколко дни или седмици. На работното място идеално се справяте с всякаква делова работа. Можете да уговорите условия по договор, който предстои да подпишете в съвсем близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ
Застой

Очаква ви доста натоварена работна седмица. Тя започва с костелив ден, в който нервите ви са опънати до краен предел. Искате нещата около вас да потръгнат, да се раздвижат, но на този етап това е невъзможно. Примирете се със застоя. Обърнете повече внимание на здравето си. Посетете личния си лекар.

БЛИЗНАЦИ
Нерви

Очаквате ден, изпълнен с добро настроение и хармония. За съжаление, очакванията ви се разминават с реалността. Подгответе се за ядове и конфликти. Ще се наложи да се справяте бързо с извънредни ситуации и възникнали проблеми. Не се притеснявайте, всичко се решава във ваша полза. Все пак звездите са зад гърба ви.

РАК
Примирете се

Стартирате новата работна седмица мудно. Не сте в достатъчно добро настроение. Още в сутрешните часове успявате да се скарате с колегите и да излеете своето недоволство върху подчинените си, ако сте на ръководен пост. Днес искате повече, отколкото е нужно. Примирете се с обстоятелствата и не бъдете така взискателни към съдбата.

ЛЪВ
Егоистично настроени

В понеделник сте ревниви и егоистично настроени към всеки един човек, когото смятате за свой близък. Независимо дали това е половинката, семейните членове, колегите, или приятелите. Приемате всяка дума прекалено лично и сте готови да влезете в остър конфликт с всеки, който ви е лишил откъм внимание.

ДЕВА
Необмислен разход

Запленени сте от нова идея за пари, които можете да вложите или похарчите бързо, без въобще да мислите за последствията. Мнозина от вас ще си купят нови придобивки, други ще направят плащания за прищевки. Разбира се, след това ще съжалявате, но в момента не го осъзнавате.

ВЕЗНИ
Ще си изпатите

На мнение сте, че днес всеки трябва да ви слуша и да изпълнява командите ви. Оставяте хората около себе си без лично становище. Не зачитате чуждото пространство и рязко навлизате в него. Ще си изпатите, защото със сигурност ще попаднете на по-свободолюбиви индивиди, които чрез агресия ще покажат, че им се бъркате прекалено.

СКОРПИОН
Не бързайте

В понеделник е по-добре да мислите, отколкото да действате. Направете планове за цялата седмица, но не предприемайте драстични действия. Имате нужда някой да ви подкрепи или да ви даде надежда, че мислите правилно. Споделете идеите си с хора, които могат да ви дадат ценен съвет.

СТРЕЛЕЦ
Забързайте темпото

Стартирате новата работна седмица спокойни, че имате време да свършите всички набелязани задачи. Редно е да забързате темпото, особено ако сте решени съвсем скоро да се залавяте с нови проекти. Днес очаквайте подкрепа от по-влиятелни личности. В личен план хармонизирайте взаимоотношенията.

КОЗИРОГ
Ще се справите

Решени сте да работите кротко и тихо по своите ангажименти. Това е планът ви за протичане не само на днешния ден, но и на утрешния вторник. Съдбата обаче е решила друго. Налага се да поемете щафетата с важна задача от свой колега, който е в болничен или принудителен отпуск. Ще се справите. Това ви е от полза.

ВОДОЛЕЙ
Борите трудностите

Движението на Луната във Везни ви действа доста облагородяващо. Заредени сте с добро настроение. Имате ясен план какво да правите както днес, така и утре. Няма причина да не го осъществите. Давайте смело напред и преборете всички трудности. Можете да го сторите. Очаква ви любов и уважение.

РИБИ
Дилемите ви разкъсват

Потопени сте в своите собствени проблеми. Мислите ви са обременени от избора на различни пътища, които можете или не можете да поемете на този етап. Дилемите са много и всичко това ви прави разконцентрирани. Днес не е добра идея да вземате решения. Със сигурност няма да са благополучни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Сами сте си избрали да се родите на тази дата, тъй като това е дата на кармична разплата за този живот. Какво обаче е значението й? Успех, постигнат с труд и упоритост. Ще вървите бавно и внимателно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които все се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията, като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, тоест да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.
Навлизате в една от най-бленуваните в хорските желания години. Година на финансова стабилност и материално благополучие. Не бързайте да се радвате. Паричното ви облагородяване е гарантирано, ако обаче спазвате няколко простички правила. Работете това, което можете и което ви дава пари като отплата. Също така не оставайте нито един ден без работа и доходи. Ако сменяте работното си място, направете го така, че да нямате прекъсване в стажа.
Здраве: Възможни са проблеми с костната система. Обърнете си внимание, ако през тази година се обострят хронични заболявания.
Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *