16 четения

Икономически ръст и плавно увеличаване на доходите

Стражица. Водачът на листата на ГЕРБ – Велико Търново, и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел представиха пред жителите на Стражица част от листата с кандидати за народни представители. В Стражица бяха проф. Любомира Попова – преподавател във Великотърновския университет и два мандата зам. областен управител на Велико Търново, Габриела Попова – собственик и мениджър на пивоварна „Бритос“, председателят на Общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева, Росица Димитрова, директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване” в Община Велико Търново, преподавателят в Стопанската академия в Свищов Станислава Стоянова, председателят на Общинският съвет в Златарица Стефан Бранзелов и най-младият общински съветник във Велико Търново – Георги Недев.

Опонентите на ГЕРБ са агресивни, говорят лъжи и тиражират фалшиви новини, каза пред присъстващите в залата председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. „Ние предлагаме на хората да надградим това, което показахме, че можем да постигнем – икономически ръст и плавно увеличаване на доходите“, каза Цветан Цветанов.

Според него, предизборните обещания на БСП са нереалистични. „Не трябва да се подвеждаме от популизма и внушенията, защото видяхме до какъв резултат води това – непрозрачно управление и протести на демократично мислещите хора“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Стражица сгреши, като не подкрепи Детелина Борисова за нов кметски мандат, каза водачът на листата на ГЕРБ. „Щяха да продължат да се случват хубавите неща за общината при едно добро и прозрачно управление на местно и на национално ниво“, коментира Цветан Цветанов.

„Да не позволяваме популистите да спрат развитието на България и да гласуваме с номер 11 в бюлетината на 26 март – за реалните решения“, призова присъстващите водачът на листата на ГЕРБ – Велико Търново, и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Един коментар за “Икономически ръст и плавно увеличаване на доходите

  • 14.03.2017 в 13:33
    Permalink

    От както герб е на власт, моята заплатя плавно нараства с по 0 (нула) лева на година. Лъжци мръсни!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!