Срещи в парк „Никола Габровски“

Здравеопазване, образование, пенсии, младите хора, битовата престъпност и опазване на българската граница бяха основните проблеми, които бяха поставени от гражданите на Велико Търново, които се срещнаха с кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в IV МИР в парк „Никола Габровски“.

Весела Лечева: „Ще върнем усещането за справедливост във всеки. Ще ограничим възможностите за връщане на съдебните дела от съда на прокуратурата и ще премахнем възможностите за бягство от правосъдие“.

Мариана Бояджиева: „Необходимо е силно присъствие на българската литература, история и култура в учебниците на децата ни. Ще включим учителската професия в списъка на регулираните професии“.

Проф. Венка Кутева-Цветкова: „Ще работя за издигане на авторитета и престижа на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Личната ми кауза е работа с деца в риск“.

Тошко Тодоров: „Като български офицер знам, че без гарантиране на суверенитета, сигурността и независимостта на България не може да бъде защитена нейната териториална цялост.“

Листата на коалиция „БСП за България“ във Велико Търново е мост между енергията на младите и мъдростта на възрастните, която ще ни изведе напред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *