133 четения

3 пъти седмично секс по график и ежедневно разписание наложил отхвърлен любовник

Бивш военен заливал изгората си с алкохол и чеснови пасти, за да я изхвърлят от работа

ЕЖЕДНЕВНО РАЗПИСАНИЕ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО И ОТЧЕТИ ПО НЕГО, КАКТО И СЕДМИЧЕН ГРАФИК ЗА СЕКС НАЛОЖИЛ БИВШ ВОЕНЕН НА ИЗГОРАТА СИ. Случаят за скандално насилие, който адвокат Дончо Бораджиев изнесе в предаването на Милен Цветков, втрещи обществеността. Пред „Борба“ пък той разкри още шокиращи детайли, които са приложени по делото, което тече в момента във Великотърновския окръжен съд и предизвиква огромен интерес. Сагата, която е достойна за сюжет на филм на ужасите, започва преди три години във В. Търново.

47-годишната продавачка в магазин за дрехи Пламена се запознава случайно с 55-годишния бивш военен Христо По това време жената е приключила развод, а бившият униформен е вдовец. Отношенията им бързо се развиват, двамата прекарват заедно Новата година, отиват и на романтична екскурзия. Декларират един пред друг, че са готови да започнат живота си отначало, с нови партньори. Романтиката им в този си вид обаче продължава около 3 месеца, след които мъжът започва да показва наяве своя авторитаризъм. На няколко пъти публично заявявал, че за него жените са непълноценни, а теорията му ескалирала в ярост, след като Пламена поискала да се разделят, разочарована от разминаването между идеали и действителност. „Непокорството“ й пък той започнал да наказва с шамари и побои.

ПЛАМЕНА НАПУСНАЛА ХРИСТО, НО АДЪТ Й ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАЛ

В показанията си пред съда жената признава, че никога не е подозирала, че бившият й възлюбен ще я подложи на такъв терор. Разочарован от прекъсването на отношенията им, Христо почти ежедневно я причаквал пред блока, от чиято входна врата тайно си извадил ключ. За да няма свидетели на „наказанията„ му, придърпвал Пламена в колата или я бутал в жилището, където се затваряли и с часове я тормозел сексуално и с побои. За да не може тя да бяга, пъхал клечки в патрона на вратата, заливал й единственото легло с вода, за да няма къде да спи или измислял други начини, да я тормози. „Лошото в случая е, че абсолютно никой нищо не виждал и за жената оставало единствено да търпи, докато всичко отмине“, разказва адв. Бораджиев, който представлява Пламена. Разгневеният бивш военен опитал да постави и в още по-голяма зависимост своята изгора, като за целта ежедневно я отвличал преди работа, заливал я с алкохол, за да изглежда, че пие и дори я мажел с вмирисана риба и чеснови пасти. „Явно така е искал да я изгонят от работа и да няма доходи, което би я направило още по-лесна мишена“, обяснява още адвокатът. Многократно мъжът настоявал тя да ходи в дома му, да вечерят, да правят секс, да говорят като „нормално семейство“.

ГРАФИК ЗА СЕКС 3 ПЪТИ СЕДМИЧНО С ДЕКЛАРАЦИЯ

В изблик на отчаяние изтормозената дама попитала една вечер Христо какво иска, за да я остави на мира. Тогава той собственоръчно написал декларация, че ще го направи само ако правят любов 3 пъти седмично в продължение на поне 6 месеца или докато не си намерел друга. Освен това й направил график за разпределение на времето – кога можело да става, да гледа филм, да е на работа, да е с дъщеря си и т. н. Контролът пък трябвало да бъде поддържан със системни обаждания от нейна страна и пълен отчет. Декларацията също е приложена към материалите по делото.

Системният сексуален тормоз продължил до миналата година. Пламена го понасяла стоически, но не издържала, когато една вечер Христо я причаква пред дома й за пореден път и опитва да я завлече в апартамента в присъствието на дъщеря й и нейни приятели. Заради това, че жената отказва, е зверски пребита, но за пръв път за това имало свидетели. Тя си вади и медицинско.

„Искам да подчертая, че имахме съдействието на полиция и Районна прокуратура. Със софизъм и машинации в началото Христо получаваше леки мерки. Така например пред разследващите той обясни, че Пламена го е търсила и всичко било от любов, като даже показваше телефона си, но обажданията са били по негово настояване и след неговия тормоз, което отначало полицията не знаеше“, спомня си адвокат Бораджиев. Бившият военен станал до толкова неконтролируем, че даже пред разследващите нападал бившата си приятелка. Докато гледали мерките му, се държал арогантно и със съдийките. Междувременно при едно от задържанията му в дома му били открити боеприпаси.

Така се стига до решение на Районния съд в болярския град, според което Христо е осъден на 4 години условно и няма право да доближава Пламена на по-малко от 50 метра. Леката присъда е вследствие на съгласието му за съкратено следствие и пълни признания. Изненадващо обаче бившият униформен е обжалвал присъдата си пред Окръжния съд, който всеки момент ще се произнесе. „Потърпевшите жени все още се борят с предразсъдъците си и с нагласата „какво ще кажат хората за мен”. Вменяват си едно чувство за вина от проваления избор на партньор и водят потиснически живот. Когато разберат, че трябва да споделят с чужди лица преживяното, повечето се отказват. А това е дълбоко погрешно”, казва в заключение адвокат Дончо Бораджиев.

Б.р. Имената на мъжа и жената са променени

Стилян НАЙДЕНОВ

7 коментара за “3 пъти седмично секс по график и ежедневно разписание наложил отхвърлен любовник

 • 19.03.2017 в 20:20
  Permalink

  Снимка на изверга! Имена и местоживеене, за да се опазят следващите рибки от мрежите му!

  Отговор
 • 01.03.2018 в 20:18
  Permalink

  Що за тема? Извратеняци, това е едната гледна точка . Голям стоик е тази Пламена. Влиза в колата, говорят си в къщи….с години. На адвоката това му е белия хляб , ,,потиснически,, живот , като описания , сега няма. Измислени мелодрами.

  Отговор
 • 18.03.2018 в 14:38
  Permalink

  И за пореден път да кажа: При среща с адвокат,полицай и съдия ,изразът : Истината,само истината и цялата истина !- придобива нов смисъл.

  Отговор
 • 18.03.2018 в 14:48
  Permalink

  имам теория, че жените все си падат по лошите момчета.
  не всички, но поне 60-70%.
  Щото лошите мн добре знаят как да им завъртят главата и да им влязат под кожата и под полата.
  а после си показват истинското лице, но е късно

  „придърпвал Пламена в колата или я бутал в жилището, където се затваряли и с часове я тормозел сексуално и с побои.“
  Как така тоя я е тормозил а тя нищо не е правила? Поне 1 път що не е крещяла силно?
  Не им вярвам аз мн мн на такива истории

  Отговор
 • 22.03.2018 в 15:21
  Permalink

  Те, военните от едно време са научени на ред…

  Отговор
 • 29.03.2018 в 17:41
  Permalink

  Бивш военен! И кво? А ако е бивш водопроводчик с мед да го намажеш, така ли? А иначе – на 55 и три пъти седмично! Браво! Амбициозно! Жив и здрав да е!
  И друго – Д-р Тумбев /светла му памет/ навремето казваше, че насила сам мъж краката на жена не може да разтвори! И нейната не е много за вярване… Дончо, не се прави на маймуна за единия хляб!

  Отговор
 • 31.03.2018 в 10:33
  Permalink

  Доката е Пич.Оставете момчето да работи спокойно.Чест му прави,че
  е активен.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!