61 четения

Цветан Цветанов в Стражица: „ГЕРБ ще продължи да създава благоприятни условия за развитие на бизнеса“

Ние гарантираме, че няма да променяме данъчния модел в страната, защото това дава сигурност на бизнеса. Това каза водачът на листата на ГЕРБ – Велико Търново, и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с ръководството и рабoтещите в хлебозавода в Стражица. Предприятието дава работа на повече от 120 души, а средната възраст на заетите там е под 40 години. Заводът произвежда около 50 000 хляба на денонощие и зарежда с продукцията си шест области в региона, обясни пред гостите собственикът на фирмата, който подчерта, че най-големите инвестиции във фабриката са направени при управлението на премиера Бойко Борисов. Това се случва благодарение на добрите условия, които ГЕРБ създава, коментираха от управата на завода и споделиха, че техните служители също са доволни от управлението на най-голямата партия у нас.

В отговор на заявената от присъстващите подкрепа водачът на великотърновската листа на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов каза: „След изборите отново ще бъдем на ваше разположение. Нашата цел е да продължим да създаваме благоприятни условия за бизнеса. Една от основните ни задачи е да намалим административната тежест, като задължим администрациите сами да събират всички нужни документи и заверки и така да пестим време на предприемачите и на гражданите“.

Вече има възможност фирмите да се възползват от европейско финансиране за иновации, каза евродепутатът Ева Майдел, която също присъства на срещата, организирана по инициатива на осмата в кандидатската листа на ГЕРБ Габриела Попова. Заедно с тях в хлебозавода бяха и кандидатите за народни представители проф. Любомира Попова, Георги Недев, Станислава Стоянова, Росица Димитрова, както и областният лидер на ГЕРБ и кмет на старата столица Даниел Панов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!