14 четения

Георги Мамалев и кандидатите за депутати Евгени Стоев и Нейко Генчев бяха на среща във фирма „Стефанов“

По-високи доходи чрез силната икономика, която вече е ясно, че само ГЕРБ може да гарантира. Това е застъпено в управленската програма на ГЕРБ, заяви пред служители и работници в колбасарското предприятие на фирма „Стефанов“ – Г. Оряховица, икономистът и кандидат за народен представител, девети в листата на ГЕРБ Евгени Стоев. По думите му ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, която устойчиво да подобри стандарта на живот у нас. „Ще постигнем минимална работна заплата от 650 лв. и средна – от 1500 лв. Предвиждаме чрез европейските фондове да се осигури и минимална заплата за бабите, които гледат внуците си”, посочи Евгени Стоев.

Заедно с него бе и тринадесетият в листата Нейко Генчев – собственик и мениджър на издателство „Фабер“. Генчев е и част от музикалната формация „Спейс“, в която свири собственикът на предприятието Иван Стефанов. В група „Спейс“ се изявяват още общинският съветник Деян Хаджийски, дизайнерът Атанас Парушев и социалният психолог Минко Хаджийски.

Повече от час продължиха разговорите на кандидатите за народни представители с работещите във фирма „Стефанов“. Евгени Стоев и Нейко Генчев проведоха и десетки персонални разговори, като не оставиха без отговор нито един въпрос.

Въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет за ГЕРБ. Майките, които искат да се върнат по-рано на работа, ще получават подкрепа от държавата, като се предвижда възможност включително и за изграждането на ведомствени детски градини, коментираха кандидатите на най-голямата дясна партия.

Заедно с тях фабриката посети и големият приятел на ГЕРБ – любимият на всички българи актьор Георги Мамалев. От вота на всички ни на 26 март зависи дали развитието на България ще продължи, или ще се върнем години назад, категоричен е Мамалев. „Подкрепете тази силна листа с номер 11 в бюлетината, за да надградим постигнатото”, призова той.

2 коментара за “Георги Мамалев и кандидатите за депутати Евгени Стоев и Нейко Генчев бяха на среща във фирма „Стефанов“

 • 16.03.2017 в 12:52
  Permalink

  Мамалев като какъв?
  Гарантирано как? Като плочките на Царевец?

  Отговор
 • 16.03.2017 в 14:55
  Permalink

  Толкова възможност имаха досега, и не 650 ами 1000лв. можеше да е минималната заплата ако не крадяха толкова! Досега защо не си изпълняваха обещанията а се сетиха за хората само преди избори?!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!