10 четения

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“, ВМРО“ Ви канят на предизборна среща с Красимир Каракачанов и членовете на листата за народни представители за Великотърновски многомандатен избирателен район

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“, ВМРО“ Ви канят на предизборна среща с Красимир Каракачанов и членовете на листата за народни представители за Великотърновски многомандатен избирателен район:

В Полски Тръмбеш – на 17 март от 16 ч. в залата на Историческия музей

Във Велико Търново – на 17 март от 18 ч. в МДТ „Константин Кисимов“. След края на предизборното събитие всички присъстващи ще могат да гледат безплатно оперетата „Българи от старо време“.

Един коментар за “Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“, ВМРО“ Ви канят на предизборна среща с Красимир Каракачанов и членовете на листата за народни представители за Великотърновски многомандатен избирателен район

  • 16.03.2017 в 18:13
    Permalink

    Не се подигравайте! Атака подкрепи ДПС и БСП на предишните избори,изводът е за здраво мислещите !!! Това не са патриоти а „патерици“ на горе споменатите партии ,които искат пак властта на всяка цена!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!