6 четения

Повикаха етърците Стефан Неделчев и Чавдар Ивайлов в младежкия национален отбор до 21 години

Двама футболисти на „Етър ВТ“ получиха повиквателни за състава на младежкия национален отбор на България до 21 години. След като неотдавна Галин Ташев игра за младежките национали в контролата срещу „А“ отбора на България, завършила 1:1, сега старши треньорът Антони Здравков иска да види Стефан Неделчев и Чавдар Ивайлов. Двамата трябва да се явят на 20 март (понеделник) в 11:30 часа в столицата за започващия лагер на младежкия национален отбор. Двамата обаче ще се присъединят към тима на следващия ден, тъй като в понеделник етърци имат важно гостуване на ОФК „Поморие“.

Лагерът ще продължи до 28 март, когато в Скопие младежкият национален отбор гостува за приятелски мач на Македония.

Междувременно от Дисциплинарната комисия на БФС обявиха наказанията след отминалия кръг на Втора професионална лига. За системно напускане на техническата зона по време на мача със „Септември“ Мирослав Иванов няма да седи на пейката на резервите на „виолетовите“ в следващия кръг и е глобен 62.50 лева.

За нерегламентирано използване на факли и димки в същата среща великотърновският клуб е наказан с имуществена санкция в размер на 75 лева.

За хвърлени предмети – бутилка от минерална вода, глобата е 125 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!