13 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 17 – 23 март

Астрономическата пролет ни изпълва с енергия и очакване за промяна

Здраве: Петък: Лекувайте се, ако почувствате неразположение в областта на носа и носоглътката. Неизлекуваните настинки могат да прераснат в по-сериозни усложнения. Събота, неделя и понеделник: Разходете се в природата. Бъдете физически активни, за да засилите кръвообращението. В понеделник сутрин е благоприятно време за направата на кръвни изследвания. Вторник, сряда: Болките в ставите са нещо съвсем нормално за тези дни, особено ако имате хроничен ревматизъм или артрит. Можете да посетите зъболекаря за почистване на зъбен камък или лечение на кариес. Четвъртък: Обърнете повече внимание, ако страдате от разширени вени. В ден като този можете да предприемете успешно лечение.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Неблагоприятни дни: петък. Коламаска: Благоприятни дни: събота, неделя, понеделник, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, вторник и сряда. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата, като единственото предупреждение е за антицелулитните масажи, терапия и липосукция – забрана за тези процедури има в събота, неделя и понеделник. Обеци и татуировка: Неблагоприятен ден за поставяне на обеци – четвъртък. Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: събота, неделя, понеделник, четвъртък. Сауна и парна баня: Всички дни са позволени за тези процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и до 27 март е благоприятно да намалите порциона си. Увеличете приема на течности. Хапвайте повече свежи плодове и зеленчуци, за да задвижите метаболизма. Благоприятни дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим, който ще спазвате с удоволствие и от който гарантирано ще имате ефект, са неделя, понеделник или вторник. Лунната диета тази седмица е с начало 20 март, понеделник, точно в 17.58 часа.

Основни звездни аспекти: Луната е намаляваща и гостува през тази седмица в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Можете успешно да приключите някои вече стартирали преговори в бизнеса. Да довършите успешно тежка интелектуална работа или да осъществите идея, която в други моменти ви се е струвала налудничава. Да внимават всички, родени в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. За тях предстои важна мартенска седмица. Няколко са основните акценти в прогнозата за следващите седем дни, като, разбира се, превес има навлизането на Слънцето в Овен и началото на астрономическата пролет. Тя настъпва на 20 март в 12.30 часа и ще донесе много нови надежди и очаквания. Повечето от тях, обаче, ще са за бързи резултати. В последните дни Меркурий навлезе в Овен и ни зарази с огромна доза нетърпение. Туширайте го и очаквайте успехи, съизмерими с уменията и качествата си. В петък Слънцето и Сатурн са в квадратура, очертавайки ограниченията на собствената ни сянка, от която няма как да избягаме. Аспектът подчертава положителните качества в хората, знаещи цената си и крачещи с премерени стъпки към успеха. Със същата сила срива всички онези, които надценяват себе си многократно и неоправдано. Бъдете творци, но в своята област, там, където се чувствате сигурни и силни. Така си гарантирате успеха.

ОВЕН

Промени в мисленето

Не ви липсват сили и енергия през идните седем дни. Във форма сте и можете да предприемете някои по-важни инициативи или да сложите край на всички онези дела, които отлагахте дълго време. Не се надценявайте. Първа пролет идва с новини и ви носи пълно обновление. Променяте част от начина си на мислене, като възприемате нови навици и обичаи. Като цяло през тази седмица ви чакат вълнуващи неща, но редом с приятните занимания не загърбвайте и ежедневните си ангажименти към професионалната сфера и семейството. Безотговорността ще бъде наказана, имайте го предвид.

ТЕЛЕЦ

Вътрешни трансформации

През тази седмица за вас е от голямо значение да обърнете малко повече внимание на своя вътрешен свят. Да отправите поглед и към личния си живот и съхраните хармонията във взаимоотношенията там. Работа имате доста, но сега е по-важно да не пренебрегвате любовта и семейството. Първа пролет идва в понеделник, за да активира мощни вътрешни трансформации. Да ви покаже пробойните в живота ви, които така и не забелязвате в забързаното си ежедневие. Анализирайте поведението и битието си. През тази седмица има за какво да мислите.

БЛИЗНАЦИ

Социални контакти

Продължавате смело напред в посоката, която вие сами сте си избрали. Истината е, че често се люлеете в крайности и напоследък вземате решенията си прибързано. Трупате грешки и опит, от който ще черпите знания в следващите си месеци. През тази седмица ви очаква активиране на социалните контакти. Първа пролет ви радва с интересни срещи, които ще внесат цвят в ежедневието ви. Не пропускайте новите запознанства и привлечете непознати хора в компанията си. Времето се затопля, идва момент, в който душите ви се разпускат.

РАК

Вземете си отпуск

Заради умората, която натрупахте от продължителната зима и заради множеството ангажименти напоследък, при вас се наблюдава една неприятна тенденция. Сменяте настроенията си ежеминутно без никаква логическа последователност. Преумората е виновна за подобен тип поведение и по възможност си вземете няколко дни почивка, като отдадете това време само на себе си и на своето физическото възстановяване. Първа пролет идва в понеделник с нови перспективи на работното място. Чакат ви положителни промени там. Ето защо е толкова важно да сте отпочинали, а не апатични.

ЛЪВ

Нужда от промяна

Отпуснати и апатични, вие чакате да ви се случи нещо в ежедневието, без да бъдете активни, за да предизвикате промяна в живота си. Осъзнайте, че животът ви е станал скучен и потърсете промяна. През тази седмица имате шанса да я осъществите. Първа пролет идва в понеделник и тя ще ви донесе импулси и нови усещания. Имате вдъхновението да направите нещо ново с живота си. Нещо, което ще ви оживи и изпълни с енергия. Промяната е съвсем близка до вас. Протегнете се и я вземете.

ДЕВА

Разчупвате ледовете

Нелека беше изминаващата седмица, но вие гледате с оптимизъм напред. Надеждите ви не стихват и точно те ще са причината следващите седем дни да са по-добри и пълноценни. В условията на множество външни пречки и трудности, а и на вътрешни предразсъдъци вие успявате да разчупите ледовете и да се реализирате подобаващо. В понеделник е Първа пролет, която идва с добри вести в сферата на финансите и материалното благополучие. Мнозина от вас ще бъдат възнаградени за труд, който положиха неотдавна. Други е възможно да получат предложение за нова, по-добре платена работа.

ВЕЗНИ

Печелите битки

Предстои ви доста силен период, който изразява своята мощ главно в социалните среди – в сферата на комуникациите, връзките, приятелствата и деловодните работи. За съжаление, трябва да преглътнете един факт. Благоприятните обстоятелства за вас ще се неблагоприятни за другите хора. За вашите конкуренти. Съдбата взема от тях, за да даде на вас. Но това е стратегията в битките – когато си се научил да губиш, значи вече можеш и да печелиш. Първа пролет идва в понеделник и подчертава стремежа ви да постигате успехи в деловата дейност. Засилват се положителните вибрации и в личния живот и любовта.

СКОРПИОН

Добър период

Излизате от периода на дискомфорт и недостиг на баланс в емоционално отношение, за да навлезете в друг, противоположен. Следващите седем дни ще ви помогнат да се отърсите от негативните преживявания, черните мисли и неудобните въпроси. Предстои ви ситуация на избор. Разбира се, вие ще изберете правилната посока. В понеделник настъпва Първа пролет. Времето се стопля, денят расте и светлата част от него става все по-голяма. Настъпил е моментът да започнете малко по малко да усилвате физическата си активност и да обърнете повече внимание на тялото си – диети, спорт, повече разходки или тичане в парка. Всичко това ще подобри здравето ви.

СТРЕЛЕЦ

Житейско раздвижване

Едноседмичният период, предстоящ от тук насетне, ви носи тенденции към подобряване на взаимоотношенията в личен аспект, което е повод за подема ви във всички останали направления на живота. Успешно приключвате някои проблеми, които не успяхте да доведете докрай в последните месеци. Напрежението е огромно, а настроението ви често лавира в крайности. Това е заради потръгването напред. А посоката напред неминуемо е продиктувана и от настъпването на Първа пролет, която от понеделник ви дарява с шансове, обновление в мислите и сериозно житейско раздвижване.

КОЗИРОГ

Стъпвате си на краката

Вие вече имате точна и ясна програма как да постигнете успеха си през идните няколко месеци. Дните от седмицата се оказват благоприятни при вас за реализация във финансовата сфера и за укрепване на личните позиции в бизнеса и на работното място. Първа пролет настъпва в понеделник и очертава време, благоприятно да се вгледате в себе си и да стабилизирате положението си. Огромни промени не ви чакат и тъкмо това ще ви помогне да си стъпите на краката. А здраво стъпили на твърда почва, съвсем скоро ще ви бъде в пъти по-лесно да продължите пътя си напред.

ВОДОЛЕЙ

Позитивни шансове

Вече е време да преодолеете напрежението, стаено вътре във вас. Подобрете настроението си и позволете на положителните емоции да ви обгърнат изцяло. Първа пролет настъпва в понеделник и ви носи доста позитивни шансове. Подобрете начина си на общуване, позвънете на приятели, които не сте чували от дълго време. Срещите с хора по различни поводи ви правят щастливи и доволни, че живеете. Активизирайте се и физически, и душевно. Тази седмица вие се пробуждате и всички хора около вас забелязват тази мощна положителна промяна.

РИБИ

Вземате решения

Предстои ви натоварен период, през който разполагате с прекрасни възможности да осъществите своите цели както в деловия сектор, така и в личен план. Бъдете активни и не се оставяйте на течението. Никой освен вас няма да реши проблемите, дошли до главите ви. Периодът е благоприятен и за финансовите ви намерения, защото настъпването на Първа пролет акцентира именно върху тази сфера от живота ви. Мнозина ще се сдобият с пари, които е трябвало да получат в миналото. Други ще заделят спестявания, а трети са напът да направят по-голяма инвестиция в движимо или недвижимо имущество.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

17 март. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Задачата ви е да натрупате материална стабилност, която не сте успели да си позволите в минало прераждане. Целта е не вие да живеете добре, а поколението ви да бъде осигурено. Не бива да сте прекалено скромни. Променете мисленето си и насочете усилията си към по-платена работа, към по-добра професионална квалификация. Превърнете парите не в цел, а в средство, което да осигури по-добър живот за онези след вас. Нека целта бъде благото на децата ви, а парите – средството, с което ще ги постигнете.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която се движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

18 март. Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Егоизмът и себичността са водещи през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Мисленето ви се изкривява до максимата, че светът е създаден, за да ви обслужва. Сблъсъкът на това ваше мислене с мисленето на хилядите други хора в настоящия материален свят ще доведе до най-големите ви разочарования. Егоистичното ви отношение ще ви накара навсякъде да срещате егоизъм. Използваческият ви маниер ще ви обрече и от вас вечно да се търси ползата. В един момент ще ви липсват чувствата, сантименталностите и емоционалността, която ви е така нужна, за да съществувате. Ето това ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не се промените и ако не преиначите схващането си за социални отношения.

Предстои ви трудна година, която изисква да бъдете силни, да сте оптимисти и да не губите надежда в миговете, когато ви е тежко. Съберете силите си и противодействайте на всяка поставена пред вас бариера. Крайният резултат е ясен – вашата победа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

19 март. Дръзки и решителни, вие сте хора лидери, защото искате да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на инстинкта си. Той ви лъже и е ваш най-голям враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива. Иначе сте обичливи хора и сте справедливи, на вас може да се разчита във всяка една ситуация.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще е валидно за следващите девет. Направете малките стъпки към успеха, вместо да се втурвате презглава към него.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!