8 четения

Три четвърти от британците лъжат своите партньори

Три четвърти от поданиците на Нейно Величество лъжат своите партньори, като най-често срещаната неистина е „Слушам те!“, пише в. „Дейли мирър“.
Десет процента от британците редовно прибягват до опашати небивалици, като този навик е по-често срещан сред мъжете, отколкото сред жените. Най често представителите на силния пол излизат с лъжите: „Изпих само едно питие!“ и „Не прочетох есемеса ти!“, „Задните ти части не изглеждат големи в този тоалет“.
Дамите пък най-често послъгвали, твърдейки „Получих оргазъм!“. Проучването обхванало 2000 пълнолетни британци и било поръчано от телевизия „Върджин“. Една четвърт от анкетираните не се доверявали напълно на казаното от настоящите им партньори.
Британците често сами признават, че послъгват без смущение и казват средно по 10 лъжи на ден – микс от „невинни, бели лъжи“ и от доста по-сериозни изкривявания на истината. Други често срещани послъгвания се оказвали :“Не съм в лошо настроение“ и „Харесвам как готвиш!“. 15 на сто от лъжците потвърдили, че използвали неистини, за да стартират нова връзка.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!