45 четения

120 хил. лв. за ремонти на стъпала отделят в областния град

СЛЕД ПОВЕЧЕ ОТ 30 Г. РЕМОНТИРАТ СТЪПАЛАТА МЕЖДУ НЯКОЛКО ЖИЛИЩНИ РАЙОНА във Велико Търново. Общината вече е пратила екипи, които да правят трасетата за пешеходци, след множество сигнали на граждани, че те са в окаяно състояние. В момента се работи в северната част на града в подножието на кв. „Акация“.

От социализма, когато са правени, доскоро не бяха ремонтирани стъпалата, към няколко жилищни квартала, които са единствената алтернатива за достъп на мнозина.

Някои участъци са толкова изронени, че напомнят на пътека, а пешеходците слаломират между стърчащи арматури и винкели, е показала наскоро проверка на кметството.

ВЕЧЕ СА РЕКОНСТРУИРАНИ СТЪПАЛАТА КРАЙ БИВШИЯ ПИОНЕРСКИ ДОМ, ДО ФАКУЛТЕТ „ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО”, КАКТО И ДО ЮЖНАТА АВТОГАРА. Местните парламентаристи готвят и предложение да се възстанови общинската фирма за благоустрояване, която да се занимава с инфраструктурата на града, и да се спре наемането на частни дружества за поддръжка

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

4 коментара за “120 хил. лв. за ремонти на стъпала отделят в областния град

 • 16.03.2017 в 14:25
  Permalink

  Ама вчера минах по стълбите на южната Автогара – никакви реконструирани стълби не видях!

  Отговор
 • 16.03.2017 в 16:22
  Permalink

  И тези ли стъпала ще бъдат с различна височина и ще ходим по тях като куци коне?Като се прави нещо да се контролира!Предизборното правене е само пилеене на парите ни.

  Отговор
 • 16.03.2017 в 17:46
  Permalink

  Няма да е лошо да помислят и за майките с количките!!! Трабва да има РАМПИ за колички!! Невъзможно е пребирането след разходка с детето, трабва да обиколиш цял квартал, докато се прибереш заради липса на рампи!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!